Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η LG Electronics λανσάρει πλατφόρμα NFT στις smart τηλεοράσεις της

Η ανακοίνωση έρχεται περίπου οκτώ μήνες αφότου η LG Electronics δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της ότι σχεδιάζει να ενσωματώσει χαρακτηριστικά NFT στην έξυπνη τηλεόρασή της

Η LG Electronics ανακοίνωσε σήμερα ότι κυκλοφόρησε την πλατφόρμα non-fungible token (NFT) LG Art Lab, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν, να αγοράζουν, να πωλούν και να ανταλλάσσουν NFT στις έξυπνες τηλεοράσεις της LG.

Η LG Electronics συνεργάστηκε με το δίκτυο Hedera για να προσφέρει μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν NFT μέσω του Wallypto, του crypto wallet της LG για smartphone.Η συνεργασία μεταξύ της Hedera και της LG Electronics ξεκίνησε το 2020 όταν η LG εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Hedera που περιλαμβάνει την Google, την IBM, την Deutsche Telekom και το Ινδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας και πολλά άλλα.

Η πλατφόρμα NFT παρέχει to Drops που παρουσιάζει καλλιτέχνες και εμφανίζει τις νέες προεπισκοπήσεις έργων τέχνης τους. Η λειτουργία Live Drops σε πραγματικό χρόνο παρέχει ειδοποιήσεις για να βοηθήσει τους χρήστες να αποκτήσουν ένα NFT που έχει πέσει για να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν μια ευκαιρία.

Ο Chris Jo, senior vice president, head of platform business at LG Electronics home entertainment company  είπε ότι το Hedera επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές για λιγότερο από 0.0001 δολ. ανά συναλλαγή που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κρυφό κόστος που σχετίζεται με την πλατφόρμα NFT.

Οι εταιρείες πληροφορικής και ψυχαγωγίας της Νότιας Κορέας μεταπηδούν στη βιομηχανία non-fungible token (NFT). Τον Ιανουάριο, η ανταγωνίστρια Samsung της LG παρουσίασε το νέο της σχέδιο αγοράς NFT που βασίζεται σε έξυπνη τηλεόραση. Η Samsung είπε ότι θα προσθέσει χαρακτηριστικά NFT σε τηλεοράσεις Samsung όπως micro LED και Neo QLED.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις