Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Star Sleep: Στη 10άδα του CapsuleT

Η διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει την εμπειρία ενός ξεκούραστου ύπνου σε ανοιχτό χώρο, σε προσιτές τιμές

Η συνιδρύτρια του «Women Do Business», Έρη Παυλάκη, με co-founder τον Νίκο Ματσάνκο -με σπουδές στον επιχειρηματικό σχεδιασμό και τα πληροφοριακά συστήματα από την Πάτρα- και τον οικονομολόγο και σύμβουλο επιχειρήσεων, Παντελή Παπαναστασίου, από τα Χανιά έγιναν δεκτοί στο Accelerator (Επιταχυντή) του CapsuleT για Startups στον κλάδο του τουρισμού. Αναγνωρισμένο ως το Καλύτερο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης στη Νότια Ευρώπη, υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Η Startup «Star Sleep» πέρασε με επιτυχία στις 10 φιναλίστ.

Τo «Star Sleep» απευθύνεται στους Nature Lovers. Πρόκειται για μία διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία μπορείς να κλείσεις μία διανυκτέρευση σε ένα άνετο κρεβάτι πολυτελείας σε ανοιχτό χώρο (openair), έξω στην φύση και να βιώσεις την εμπειρία ενός ξεκούραστου ύπνου κάτω από τον έναστρο ουρανό σε προσιτές τιμές. Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα στους «Star Sleep Hosts» να καταχωρήσουν το κρεβάτι τους και να έχουν ένα έξτρα εισόδημα.

Για τους επόμενους πέντε μήνες, θα ακολουθήσει μια σειρά εκπαιδεύσεων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν εργαστήρια, συνεδρίες καθοδήγησης, εκδηλώσεις και συναντήσεις. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν εξωστρεφείς δραστηριότητες προκειμένου να ενισχυθεί η δικτύωση με το εξωτερικό και να συνδεθεί η Starsleep με τον υπόλοιπο κόσμο.

Τις θερμότερες ευχές του στη συνιδρύτριά του και τους συνεργάτες της εξέφρασε ο οργανισμός «Women Do Business».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις