Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

eXp Realty: Παρουσία σε 22 χώρες

H eXp Realty, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία μεσιτείας ακινήτων παγκοσμίως, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Χιλή και ακολουθεί το Ντουμπάι

Η eXp Realty, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία μεσιτείας ακινήτων παγκοσμίως και θυγατρική της eXp World Holdings, Inc. (Nasdaq: EXPI), η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα από τον Μάιο, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Χιλή, ενισχύοντας τη θέση της στη Νότια Αμερική, όπου ήδη δραστηριοποιείται σε Βραζιλία και Κολομβία.

Ήδη μέσα στο 2022, η eXp Realty έχει επεκταθεί σε, Άγιο Δομίνικο, Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία, Χιλή, ενώ η επόμενη αγορά που θα εισέλθει είναι αυτή του Ντουμπάι.

Το 2021, η eXp Realty ξεκίνησε να δραστηριοποιείται σε εννέα χώρες, Πουέρτο Ρίκο, Βραζιλία, Ιταλία, Χονγκ Κονγκ, Κολομβία, Ισπανία, Ισραήλ, Παναμά και Γερμανία.

Ο διευθυντής της eXp Ελλάδος, Νίκος Μανομενίδης, ανέφερε πως «η ευέλικτη πλατφόρμα εργασίας της eXp Realty που βασίζεται στο cloud, επέτρεψε στην εταιρεία να επεκταθεί πολύ γρήγορα σε 18 νέες αγορές σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Το μοντέλο eXp οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων και περιορίζει το αποτύπωμα άνθρακα, δημιουργώντας μια πιο βιώσιμη και κερδοφόρα πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του real estate».

Ο chief growth officer, Michael Valdes, δήλωσε: «Η Χιλή αντιπροσωπεύει μια στρατηγική επέκταση σε μια αναπτυσσόμενη και ποικιλόμορφη αγορά, ενώ εμβαθύνει την ήδη ισχυρή παρουσία μας στην περιοχή της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μεταφέρουμε το, καινοτόμο μοντέλο μας και τις κορυφαίες προτάσεις αξίας στους κτηματομεσίτες στη Χιλή».

Οι μεσιτικές δραστηριότητες της eXp Realty στη Χιλή θα διευθύνονται από τη Virginia Restrepo, η οποία τόνισε πως «το καινοτόμο διαδικτυακό επιχειρηματικό της eXp Realty παρέχει σε κάθε συνεργάτη μεσίτη, παντού στον κόσμο, ασυναγώνιστη πρόσβαση στην κορυφαία για την αγορά του real estate τεχνολογία, στα εργαλεία, στην εκπαίδευση και στην καθοδήγηση που χρειάζεται για να προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

Το δίκτυο της eXp Realty, δεν αναπτύσσεται μέσω franchise. Στους συνεργαζόμενους μεσίτες που «συνεταιρίζονται» με την eXp Ελλάδας, διατίθενται δωρεάν μετοχές της εταιρείας ως επιβράβευση για τις επιτυχίες τους και την συνδρομή τους στην ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ σε αυτούς αποδίδεται από 75% έως και το 100% της προμήθειας από τις συναλλαγές.

Η μεσιτεία που βασίζεται στο cloud αξιοποιώντας τη Virbela, μια τρισδιάστατη εικονική πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στους μεσίτες της εταιρείας να επικοινωνούν, να «συναντιούνται» και να διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Metaverse.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις