Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Polyplast: Πιστοποίηση ETHOS Green για τη δέσμευσή της στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Βιωσιμότητας

Η πιστοποίηση καταδεικνύει την έμπρακτη συμμόρφωση της Polyplast στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στις απαιτήσεις της Κοινοτικής νομοθεσίας και σε θέματα Βιωσιμότητας και Ανάπτυξης

Το Σήμα ETHOSGreen” αποδόθηκε στην εταιρεία Polyplast LTD, από το φορέα πιστοποίησης EUROCERT, για τη δέσμευσή της στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αλλά και στις αρχές Βιωσιμότητας.

Τη στιγμή της απονομής ανέβηκε στο βήμα η Ζωζιάνα Παπαδά, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά επιχειρηματιών, εκ μέρους της Polyplast LTD και παρέλαβε την πιστοποίηση ETHOS από την Άθη Χαλκιοπούλου, Γενική Διευθύντρια Πιστοποιήσεων της EUROCERT. Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 13ης Ολομέλειας της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Βόλο. Η εν λόγω πιστοποίηση καταδεικνύει την έμπρακτη συμμόρφωση της Polyplast LTD αφενός στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στις απαιτήσεις της Κοινοτικής νομοθεσίας και αφετέρου σε θέματα Βιωσιμότητας και Ανάπτυξης.

To σήμα ETHOS “Green” απονέμεται από τον φορέα πιστοποίησης EUROCERT σε επιχειρήσεις που δεσμεύονται απέναντι στα δικαιώματα των εργαζόμενων, την ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη, το περιβάλλον και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η εταιρεία Polyplast LTD ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες καθετοποιημένης παραγωγής προιόντων εύκαμπτης συσκευασιας (τσάντες ταμείων , τσάντες courier, φιλμ θερμικής συρρίκνωσης, φίλμ λαμιναρίσματος, βιομηχανικούς σάκους, ρολά για βιομηχανική χρήση, wicket bags κ.λπ.). Η εταιρεία προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης. Έχει επιτύχει σημαντικές πανευρωπαϊκές συνεργασίες και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες. Το 2006 η Polyplast LTD μεταφέρθηκε στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή (βιομηχανικό πάρκο) Αυλώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της Polyplast LTD: https://polyplastltd.com/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις