Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

EUROCERT: Συμμετείχε στη διεθνούς εμβέλειας Έκθεση InnoTrans 2022

Η έκθεση αφορά νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στον Τομέα των Μεταφορών, με ιδιαίτερη έμφαση στις σιδηροδρομικές μεταφορές

Η EUROCERT συμμετείχε στη διεθνούς εμβέλειας Έκθεση για την Τεχνολογία των Μεταφορών και της Κινητικότητας, InnoTrans 2022, στις 20-23 Σεπτεμβρίου 2022, στο Βερολίνο.

Η Έκθεση InnoTrans, αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στον Τομέα των Μεταφορών, με ιδιαίτερη έμφαση στις σιδηροδρομικές μεταφορές. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε από την επιτυχία της InnoTrans 2022, με περίπου 3.000 εκθέτες από 56 χώρες, την επισκεψιμότητα που άγγιξε τους 140.000 επισκέπτες από 131 χώρες, ενώ στην εναρκτήρια τελετή απευθύνθηκε στους συμμετέχοντες η Επίτροπος Μεταφορών της Ε.Ε. κα. Adina Valean και ο Γερμανός Υπ. Μεταφορών κ. Volker Wissing.

Η συμμετοχή της EUROCERT στην InnoTrans 2022, ήταν άκρως επιτυχής καθόσον στον εκθεσιακό της χώρο πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός επιχειρηματικών συναντήσεων και συμφωνήθηκε η συμμετοχή της σε σημαντικά Projects Πιστοποίησης Σιδηροδρομικών έργων σε χώρες του εξωτερικού.

Είναι γνωστό, ότι η EUROCERT είναι μεταξύ λίγων διαπιστευμένων Φορέων Πιστοποίησης για σιδηροδρομικά έργα και Τροχαίο Υλικό, τους οποίους έχει αναγνωρίσει η Ε.Ε. για την διενέργεια Πιστοποιήσεων με βάση τις Κοινοτικές Οδηγίες για την διαλειτουργικότητα του σιδηροδρόμου.

Στο πλαίσιο αυτό, η EUROCERT έχει υλοποιήσει σημαντικό αριθμό έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αντικείμενο την σιδηροδρομική υποδομή, αλλά και διαφόρους τύπους Τροχαίου υλικού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις