Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Optima bank: Παρουσίασε τις εξελίξεις στις χρηματιστηριακές αγορές

Επίσης, παρουσιάστηκε η νέα, ολοκληρωμένη, online πλατφόρμα Optima bank trader

Η Optima bank πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου εκδήλωση ενημέρωσης για τους πελάτες της στο Ηράκλειο Κρήτης. Το εξειδικευμένο τμήμα ανάλυσης, παρουσίασε τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον, την πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑΑ) και των διεθνών αγορών.

Η Optima bank διαθέτει σημαντική και μακρά πορεία στην πόλη του Ηρακλείου με την παρουσία του χρηματιστηριακού της υποκαταστήματος από το 2008. Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα έμπειρα στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Brokerage και του τμήματος ανάλυσης της τράπεζας, για τις προοπτικές των χρηματιστηρίων και των διεθνών αγορών, όπως και για τις ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις των επενδυτικών χρηματιστηριακών προϊόντων.

Σε συνδυασμό με τη γενικότερη φιλοσοφία της για απλή, σύγχρονη και ευέλικτη τραπεζική, η τράπεζα ενσωματώνει τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και στις online χρηματιστηριακές συναλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η νέα, ολοκληρωμένη, online πλατφόρμα Optima bank trader, η οποία με το εύκολο στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες παραμετροποίησης και διαμόρφωσης των εμφανιζόμενων πληροφοριών, προσφέρει στους πελάτες της τράπεζας τη βέλτιστη εμπειρία και στο online trading.

Ο Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Brokerage της Optima bank Αντώνης Μούζας, σημείωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:«Η Optima bank διαθέτει πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στη χρηματιστηριακή αγορά. Πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία στους πελάτες μας, πραγματοποιούμε σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης μία εκδήλωση αποκλειστικά για χρηματιστηριακά επενδυτικά προϊόντα και πώς αυτά εξελίσσονται σε σχέση με το ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που συνεχίζουν να εμπιστεύονται την Optima bank ως τράπεζα αναφοράς στην παροχή εξειδικευμένων χρηματιστηριακών υπηρεσιών».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις