Πόλος έλξης η Ελλάδα για αμερικανούς μεσίτες

Οι αμερικανοί μεσίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ελληνική αγορά real estate και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται

 

Αντιπροσωπεία 22 μεσιτών και εκπροσώπων μεσιτικών γραφείων – μελών της Mainstreet Organization of Ilinois των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επισκέφτηκε οχτώ πόλεις στη χώρα μας και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις του επιχειρηματικού προφίλ και της επενδυτικής δυναμικής της Ελλάδας, ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και μεσίτες.

Η αντιπροσωπεία παρέμεινε στην Ελλάδα για εννέα ημέρες και το ταξίδι τους που ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη περιελάμβανε τους εξής σταθμούς: Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πάργα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο και Αθήνα.

Οι αμερικανοί μεσίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ελληνική αγορά real estate και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της eXp Greece και Επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ) Νίκος Μανομενίδης, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της αποστολής ανέφερε πως «οι Αμερικανοί μεσίτες γνώρισαν την «άγνωστη» Ελλάδα, δηλαδή τις περιοχές που δεν είναι και τόσο προβεβλημένες, αλλά παράλληλα αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες».

O κ. Μανομενίδης έκανε λόγο για περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον στους Αμερικανούς επαγγελματίες. Το αμερικανικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα είναι έκδηλο από καιρό, και πλέον βλέπουμε ότι γίνεται και πράξη.

Οι αμερικανοί μεσίτες ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη χώρα μας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μέλη μίας της μεγαλύτερης επαγγελματικής ένωσης στον κόσμο NAR National Association of Realtors που αριθμεί περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη. Επιπροσθέτως τα μέλη της ΕΠΠΑ είναι επίσης International Realtors Members συνεπώς, η διαφήμιση της Ελλάδας στο κομμάτι των real estate ευκαιριών είναι τεράστια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις