Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Huawei «Seeds for the Future 2022»: Οι φοιτητές παρουσιάζουν τους «καρπούς» των προσπαθειών τους

Στην φετινή τελετή λήξης, οι φοιτητές θα παρουσιάσουν το Tech4Good πρότζεκτ τους μπροστά σε μία κριτική επιτροπή και οι 3 καλύτερες ομάδες θα κερδίσουν μοναδικά δώρα.

«Αυλαία» ρίχνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Huawei «Seeds for the Future Educational Program 2022», μια μία τελετή λήξης αλλιώτικη απο τις προηγούμενες. Πιο συγκεκριμένα, η τελετή θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 18:30 μ.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Φέτος, η Huawei σχεδιάζει να προσκαλέσει 36 φοιτητές από 10 ελληνικά Πανεπιστήμια για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα. Η εταιρεία υπόσχεται να προσφέρει στους προπτυχιακούς φοιτητές μια πλούσια εμπειρία, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει μαθήματα τεχνολογίας (συμπεριλαμβανομένων 5G, cloud, AI, κ.λπ.) και μαθήματα ηγεσίας. Επίσης, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κινεζικό πολιτισμό, αλλά και να δουν από κοντά την εκθεσιακή αίθουσα τεχνολογίας. Ακόμα, οι φοιτητές μπορούν να λάβουν μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα «Tech4Good». Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από τη συνολική τους συμμετοχή στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εξαίρετους συνομήλικούς τους από όλο τον κόσμο, με τους οποίους θα μπορέσουν να αναταλάξουν γνώσεις και εμπειρίες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Huawei αναμένεται να προσελκύσει μερικούς από τους πιο έξυπνους και ταλαντούχους φοιτητές εκεί έξω. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρεία καλωσορίζει στο πρόγραμμα υποψηφίους από πολλά και διαφορετικά επιστημονικά πεδία, δίνοντας τους τη δυνατότητα να μάθουν πράγματα για την τεχνολογία και την ψηφιοποίηση, μέσα από μία διεπιστημονική προσέγγιση.

Η φετινή τελετή λήξης θα είναι πολύ διαφορετική απ’ όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Αυτή τη χρονιά οι φοιτητές πρόκειται να παρουσιάσουν το Tech4Good πρότζεκτ τους μπροστά σε μία κριτική επιτροπή. Οι 3 καλύτερες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις