Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Λονδίνο: Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο παρουσία Μητσοτάκη

Με στόχο τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley συνδιοργανώνουν στο Λονδίνο Επενδυτικό Συνέδριο στις 28-29/11

 

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τη Morgan Stanley για τη διοργάνωση του Ελληνικού Επενδυτικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο της Morgan Stanley στο Λονδίνο. Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Alpha BankΤράπεζα της Ελλάδος και την Τράπεζα Πειραιώς.

Το Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο στοχεύει στη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, μέσω της ανάδειξης των επενδυτικών ευκαιριών της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και της ενίσχυσης της θεσμικής εμπιστοσύνης στη χώρα μας.

Θα περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές συναντήσεις μεταξύ των μεγαλύτερων εισηγμένων εταιρειών και διεθνών επενδυτικών funds, καθώς επίσης συζητήσεις σε πάνελ, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις δικτύωσης.

Το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Το διήμερο συνέδριο θα είναι κλειστό για το ευρύ κοινό και τα ΜΜΕ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις