Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mobile Technology: «Έκρηξη» 37% στα έσοδα για το 2022

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε στα 7,01 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 767.000 ευρώ

Σημαντική αύξηση εσόδων και κερδών σημείωσε η Mobile Technology κατά τη διάρκεια της οικονομικής χρήσης που ολοκληρώθηκε στις 30/6/2022.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε αύξηση 37% στον κύκλο εργασιών της, ο οποίος ανήλθε στα 7,01 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και αύξηση 31% στα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) , που ανήλθαν περίπου σε 976.000 ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων της Mobile Technology επίσης σημείωσαν αύξηση της τάξης του 33% και ανήλθαν στα 767.000 ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 36% και ήταν 595.000 ευρώ.

Η ανάπτυξη της Mobile Technology, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος, ήταν αποτέλεσμα της ευρύτερης εμπορικής στρατηγικής που εφαρμόζει η εταιρεία.

Η Mobile Technology προωθεί συστηματικά και αποκλειστικά ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις που μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες στα Logistics και στη Λιανική. Τόσο οι λύσεις, όσο και τα προϊόντα της έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα στην αύξηση της παραγωγικότητας και για αυτό κέρδισαν την εμπιστοσύνη της αγοράς εν μέσω δύσκολων διεθνών συγκυριών. Παράλληλα, η Mobile Technology ως τεχνολογικός συνεργάτης του 60% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στη χώρα, φρόντισε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να αναβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις