ΧΗΤΟΣ: Healthy Food Company of the year

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, λαμβάνει την κορυφαία διάκριση “HEALTHY FOOD COMPANY OF THE YEAR” καθώς και οκτώ ακόμα βραβεία

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, λαμβάνει την κορυφαία διάκριση “HEALTHY FOOD COMPANY OF THE YEAR” καθώς και οκτώ ακόμα βραβεία, 1 Platinum, 3 Gold και 4 Silver, στα Healthy Food Awards 2023, επισφραγίζοντας για ακόμη μία φορά την προσήλωση της στη δημιουργία αξίας για τους καταναλωτές, μέσα από την παραγωγή υγιεινών, υψηλής ποιότητας, καινοτόμων προϊόντων καθώς και μέσα από τη στρατηγική της στην εταιρική υπευθυνότητα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε 2 Gold και 4 Silver για το ΖΑΓΟΡΙ Go Green και το ZAGORI Sparkling. Η νέα σειρά ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε can καθώς και όλη η σειρά ΖΑΓΟΡΙ Sparkling συνδυάζουν μοναδικά την αγνότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ με τα φυσικά αρώματα και τις αναζωογονητικές φυσαλίδες! Με 0% ζάχαρη, 0 θερμίδες, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα και σε τρεις μοναδικές επιλογές: φυσικό, με φυσικό άρωμα λεμόνι και με φυσικό άρωμα ροδάκινο, αποτελεί μία μοναδικά υγιεινή και ταυτόχρονα απολαυστική επιλογή που μας ξεδιψά, μας αναζωογονεί κάθε στιγμή της ημέρας, μας αλλάζει τη διάθεση, μας ανεβάζει!

Επίσης, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έλαβε το βραβείο “PLATINUM” και “GOLD” στην κατηγορία «δημιουργώντας αξία για την κοινωνία και το περιβάλλον / CSR Policy» για την στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί διαχρονικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις