Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ISPO MUNICH: Δύο ελληνικές εταιρείες έδωσαν το “παρών”

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι εταιρείες GiovasS.A. και Vekrakis Imports SA, οι οποίοι πρόβαλαν τα προϊόντα τους σε 40.000 εμπορικούς επισκέπτες

Δύο ελληνικές συμμετοχές «φιλοξένησε» η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO MUNICH, που πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως 30 Νοεμβρίου 2022 στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, μεταξύ των 1.700 διεθνών εκθετών, την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι εταιρείες GiovasS.A. και Vekrakis Imports SA, οι οποίοι πρόβαλαν τα προϊόντα τους σε 40.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Η ISPO MUNICH 2022, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση πολλαπλών τμημάτων στον τομέα των αθλητικών ειδών, σηματοδότησε την επανεκκίνησή της μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας και ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, εκθετών και επισκεπτών, θέτοντας υψηλά τον στόχο για την επόμενη έκθεση, που θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 28 με 30 Νοεμβρίου 2023, επίσης στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Σε ό,τι αφορά την ISPO MUNICH 2023, θα εστιάζει σε οκτώ βασικούς τομείς και ειδικότερα στους: Snowsports, Outdoor, Health & Fitness, Urban, Teamsports, Vision, Innovation & Industry Servicesκαι Manufacturing & Suppliers, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου 2023, θα λάβει χώρα στο MOC – Event Center του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, η OutDoor by ISPO,η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση της Ευρώπης σε εξωτερικό χώρο και χαρακτηρίζεται ως μία εκ των κορυφαίων του κλάδου της, λόγω της διευρυμένης γκάμας ευκαιριών, που προσφέρει για brands και για κατασκευαστές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις διεθνείς διοργανώσεις αθλητικών ειδών, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ispo.com.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις