Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Softweb: Διακρίθηκε στα Mobile Excellence Awards 2023

Η Softweb απέσπασε μία ακόμη διάκριση για την πρωτοπορία και καινοτομία που την χαρακτηρίζει. Βραβεύτηκε με το BRONZE βραβείο στα Mobile Excellence Awards 2023 για τη λύση Softweb Business Suite Services και συγκεκριμένα για το case BOUSSIAS στην κατηγορία «New Business Services through Mobile».

Οι δράσεις και η συνεχής εξέλιξη της εταιρίας αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή της ως άξιες επιβράβευσης και επιβεβαίωσης της υπεροχής της Softweb στην κατασκευή mobile εφαρμογών.

Η BOUSSIAS βρίσκεται πλέον στην τσέπη των συνδρομητών της!

Η mobile εφαρμογή “BOUSSIAS App” επιτρέπει την καθημερινή αλληλεπίδραση της εταιρείας με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό απλουστευμένο και απολύτως δομημένο τρόπο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τις εταιρείας σε επίπεδο μάρκετινγκ και ενημέρωσης. Ως αποτέλεσμα, εξασφαλίζεται η άμεση επικοινωνία και ενημέρωση όλων των χρηστών (συνδρομητών ή μη) και αντικατοπτρίζεται η δυναμική της BOUSSIAS, προβάλλοντας, παράλληλα, τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, μέσα από ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα, ενός mobile app, συμβατό με Android & iOS λογισμικά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Softweb, κ. Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, ανέφερε σε δήλωσή του μεταξύ άλλων:
“Χαιρόμαστε να βοηθάμε επιχειρήσεις να εξελίσσουν νέα business units μέσα από τις λύσεις μας.”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις