Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Xiaomi – Checkout.com: Η συνεργασία «γιγάντων» που φέρνει την επανάσταση στις online πληρωμές

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για μια λύση πληρωμών end-to-end σε Χονγκ Κονγκ και Μακάο

Η Checkout.com, ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών που βασίζεται σε cloud, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Xiaomi για μια λύση πληρωμών end-to-end σε Χονγκ Κονγκ και Μακάο.

Η Xiaomi, είναι η πρώτη εταιρεία κατασκευής κινητών που λάνσαρε τις λειτουργίες πληρωμών μέσω τηλεφώνου το 2016. Για να βελτιώσει τις δυνατότητες επεξεργασίας online πληρωμών και να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πληρωμών για τους χρήστες σε Χονγκ Κονγκ και Μακάο, επέλεξε την Checkout.com ως στρατηγικό συνεργάτη. Δικαίως, καθώς η Checkout.com καλύπτει τις κύριες αγορές πληρωμών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Ασίας, ΗΠΑ, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Χονγκ Κονγκ. Με παγκόσμιες δυνατότητες acquiring και μία επαγγελματική πλατφόρμα πληρωμών, οι χρήστες της Xiaomi σε Χονγκ Κονγκ και Μακάο μπορούν πλέον να απολαύσουν πιο εναλλακτικές μεθόδους πληρωμών.

«Η συνεργασία συμβαδίζει με τους στόχους παγκόσμιας ανάπτυξης – δηλαδή στο να προσφέρει στους παγκόσμιους χρήστες περισσότερες επιλογές πληρωμών. Χάρη στις ικανότητες παγκόσμιου acquiring και την εξαιρετική σταθερότητα της πλατφόρμας της Checkout.com, μπορούμε να βελτιώσουμε αποτελεσματικά τη διαδικασία πληρωμών και να προσφέρουμε καλή αγοραστική εμπειρία στον πελάτη μας», δήλωσε η Janine Luo, Γενική διευθύντρια της Xiaomi σε Χονγκ Κονγκ, Μακάο και Ταϊβάν.

Αντίστοιχα, ο Brian Sze, επικεφαλής της περιοχής APAC στο Checkout.com συμπλήρωσε πως «Όταν ένας πασίγνωστος κατασκευαστής smartphone όπως η Xiaomi μας επιλέγει ως συνεργάτη πληρωμών στο Χονγκ Κονγκ και το Μακάο, επιβεβαιώνει ακριβώς ό,τι αντιπροσωπεύει η Checkout.com. Ανυπομονούμε για το επόμενο κεφάλαιο της συνεργασίας μας καθώς εξελισσόμαστε μαζί».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις