Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Spotawheel – Edenred: Ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε «οδηγούν» στο αυτοκίνητο των ονείρων σου!

Οι χρήστες καρτών Edenred μπορούν να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα αυτοκίνητο μέσω των leasing προγραμμάτων που προσφέρει η Spotawheel

Η Spotawheel, η μεγαλύτερη έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την Edenred, την κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα για υπηρεσίες και πληρωμές, αλλά και καθημερινό συνεργάτη για τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους, και προσφέρει στους κατόχους των καρτών Ticket Compliments, MyBenefits & Spendeo την ευκαιρία να αγοράσουν ή να νοικιάσουν αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ένα μέρος των προνομίων που τους προσφέρει ο εργοδότης τους.

Πλέον, οι χρήστες καρτών Edenred μπορούν να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα αυτοκίνητο μέσω των πιο ευέλικτων προγραμμάτων απόκτησης αυτοκινήτου που προσφέρει η Spotawheel, χρησιμοποιώντας ολοκληρο το ποσό ή ένα μέρους αυτού από τις κάρτες που έχουν στην κατοχή τους.

Επιπλέον, κάθε χρήστης προνομίων Edenred που αγοράζει ή νοικιάζει ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το ποσό από τις κάρτες του, θα λάβει δώρο από τη Spotawheel μια δωροεπιταγή καυσίμων 100 ευρώ για να απολαύσει την μετακίνησή του με γεμάτο ντεπόζιτο.

Με περισσότερα από 1000 πιστοποιημένα και άμεσα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στον εκθεσιακό χώρο της Παλλήνης, η Spotawheel παρέχει στους πελάτες της τις πιο αξιόπιστες λύσεις με βάση τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες Απόκτησης Αυτοκινήτου:

  • Spotawheel Αγορά

Επωφεληθείτε από έως και 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 7 ημέρες δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και άμεση παράδοση στην πόρτα σας

  • Spotawheel GO

Το πιο ευέλικτο leasing με 0 ευρώ προκαταβολή, δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου ανά πάσα στιγμή, μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης, 24/7 οδική βοήθεια, αντικατάσταση αυτοκινήτου και αγορά όποτε το θελήσετε.

Χάρη στις επιλογές που προσφέρει η Spotawheel, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την αγορά ή ενοικίαση ενός 100% ασφαλούς και ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου με βάση το πρόγραμμα που τους ταιριάζει και χωρίς να ανησυχούν για μελλοντικά προβλήματα!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Spotawheel: https://www.spotawheel.gr/

ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/spotawheel/

Instagram: https://www.instagram.com/spotawheel/?hl=en

YouTube: https://www.youtube.com/@SpotawheelGr/videos

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις