Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Στα “Διαμάντια” της Ελληνικής Οικονομίας για 12η χρονιά

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ σημειώνει σημαντική ανάπτυξη στα μεγέθη της, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην τοπική και εθνική οικονομία

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διακρίθηκε για 12η συνεχόμενη χρονιά ως ένα από “Διαμάντια” της Ελληνικής Οικονομίας, στον κορυφαίο θεσμό του ελληνικού επιχειρείν, που διοργανώθηκε στις 14 Δεκεμβρίου από τη Ναυτεμπορική, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ελληνικών εταιρειών που επέδειξαν επιχειρηματική αριστεία και εξαιρετικές επιδόσεις το 2021.

Πρωταγωνίστρια στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ σημειώνει σημαντική ανάπτυξη στα μεγέθη της, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην τοπική και εθνική οικονομία. Η επιτυχημένη πορεία της είναι αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί, καθώς και των στρατηγικών συνεργασιών και ενεργειών που επιτυγχάνει στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Συγκεκριμένα, το 2021 η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ πέτυχε υπερκάλυψη των στόχων της και ανάπτυξη της τάξης του +18%. Το brand Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ διατήρησε την ηγετική του θέση στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού με μερίδιο αγοράς 24,5% σε όγκο και αξία (IRI All shops 2021), ενώ χάρη στην αυξανόμενη εξαγωγική της δραστηριότητα, η εταιρία κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της και στη διεθνή αγορά.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Budgeting της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, Γιάννης Γεωργαντζής, ευχαρίστησε το Θεσμό των βραβείων και δήλωσε: «Η διάκριση που λαμβάνουμε σήμερα για 12η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί τιμή για την εταιρία μας και αναγνώριση της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τις ίδιες αξίες, επενδύοντας στην ποιότητα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις