Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

WhatsApp: Έρχεται το τέλος του από 49 smartphones

Τα άτομα που διαθέτουν παλαιότερα μοντέλα iPhone και Android δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp μετά τις 31 Δεκεμβρίου

Η δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, τα άτομα που διαθέτουν παλαιότερα μοντέλα iPhone και Android δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp μετά τις 31 Δεκεμβρίου. Παλιό κινητό θεωρείται το προ τετραετίας και τριετίας.

Όσο για το πώς θα ξέρει κάποιος ότι από αύριο (31/12) δεν θα έχει WhatsApp, θα λάβει ένα μήνυμα που θα λέει ότι δεν θα υποστηρίζεται η εφαρμογή. Ο λόγος; Δεν υποστηρίζονται τα παλιά κινητά γιατί δεν μπορεί να ενημερωθεί το λογισμικό τους. Λόγω των ξεπερασμένων λειτουργικών τους συστημάτων που δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις νέες αναβαθμισμένες εκδόσεις του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική Daily Mail, το WhatsApp θα πάψει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα μοντέλα τηλεφώνων, 49 smartphones, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 5 ή 5c, ενώ στη λίστα βρίσκονται και αρκετά μοντέλα Huawei, LG και Samsung.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις