Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«PlayEnergy»: Άρχισε ο δεύτερος γύρος του διαγωνισμού

Νέοι ηλικίας 14-20 ετών μπορούν ως τις 5 Μαρτίου 2023 να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα

Ο διεθνής διαγωνισμός «PlayEnergy», μία συνέργεια της ιταλικής εταιρείας ενέργειας Enel και της Campus Party, συνεχίζεται με επιτυχία για τρίτη χρονιά και καλεί τους νέους ηλικίας 14-20 ετών να συμμετάσχουν στον 2ο κύκλο του διαγωνισμού, που ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 5 Μαρτίου 2023. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να διεκδικήσουν τη θέση τους στη λίστα των «changemakers» της επόμενης γενιάς, παίζοντας με θέμα τον εξηλεκτρισμό, τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία και κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Στο καινοτόμο Sci-Fi παιχνίδι, οι παίκτες δημιουργούν το προσωπικό τους avatar και έρχονται αντιμέτωποι με 24 προκλήσεις. Εκείνοι που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους και φτάσουν στην κορυφή της κατάταξης, θα κερδίσουν βραβεία έως 1.000 ευρώ σε δωροεπιταγές. Οι νικητές στις επτά πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, θα παίξουν στο τελικό ψηφιακό Hackathon, τον Ιούνιο του 2023, όπου τους περιμένουν ακόμα περισσότερα έπαθλα.

Οι παίκτες που έχουν δυνατότητα συμμετοχής, εκτός από την Ελλάδα, είναι από την Ιταλία, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Αργεντινή και Περού.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές διαγωνίστηκαν 15.000 ενεργοί παίκτες, για να δώσουν απαντήσεις και ιδέες για την επίλυση ενός από τα πιο σύγχρονα και σημαντικά προβλήματα της κοινωνίας, την κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Για τους εκπροσώπους της Generation Z, το PlayEnergy είναι μια μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια διεθνή πρωτοβουλία, η οποία μπορεί να τους κατευθύνει στην επιλογή της μελλοντικής τους καριέρας, να τους βοηθήσει να αναπτύξουν κριτική σκέψη, αλλά και να αναπτύξουν το αίσθημα της ευθύνης και της συνεργασίας.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://playenergy.enel.com/gr/default.aspx

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις