Newsletter_2019-09-18

Newsroom
2'
StartUpper Logo
Ρεκόρ συμμετοχών και συναντήσεων στο 5o Demo Day   του OK!Thess

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5o Demo Day που διοργάνωσε το OK!Thess, ο επιταχυντής νεοφυών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της 84ης ΔΕΘ.

» Διαβάστε περισσότερα

7,5 εκατ. δολάρια σήκωσε η Lenses.io από 83North και Marathon VC

Η Lenses.io, ανακοίνωσε χθες ότι σήκωσε 7,5 εκατ. δολάρια σε έναν γύρο Series A, από το διεθνές VC, 83North και τη “δική μας” Marathon, η οποία είχε ηγηθεί.

» Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη η Ελληνική Ρεστία σε Ευρωπαϊκό διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας

Ημερίδα με τίτλο «ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

» Διαβάστε περισσότερα

Το SingularityU Greece Summit «φέρνει» τις εξελίξεις της ΑΙ στην Αθήνα

Οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, στη ρομποτική, στο 3D-printing, στη συνθετική βιολογία και στην «επαυξημένη πραγματικότητα»

» Διαβάστε περισσότερα

Η ΜAIC της MLS μιλάει πλέον και Βουλγαρικά!

Η MLS ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της νέας Πλατφόρμας Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής MAIC στη Βουλγαρική γλώσσα.

» Διαβάστε περισσότερα

Η Lime ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο διαδρομές στην Ελλάδα!

Η Lime σημείωσε ένα σημαντικό ορόσημο χθες ξεπερνώντας τις 100 εκατομμύρια βόλτες, σε περισσότερες από 120 πόλεις, 30 χώρες και 5 ηπείρους!

» Διαβάστε περισσότερα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.