Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«To σπίτι βρήκε τον μάστορά του»: Η νέα digital καμπάνια από το Douleutaras

Ο Douleutaras μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο το κινητό μπορεί να γίνε «εργαλείο» για όλες τις δουλειές του σπιτιού

Τον τρόπο με τον οποίο το κινητό μπορεί να γίνει…εργαλείο για όλες τις δουλειές του σπιτιού μάς δείχνει ο Douleutaras μέσα από τη νέα του digital καμπάνια με τίτλο «To σπίτι βρήκε τον μάστορά του». Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο και πώς αυτό λειτουργεί ως πινέλο, σφυρί ακόμα και ως ταινία που διακόπτει τις διαρροές στο ντουζ. Βάψιμο τοίχου, εργασίες στον κήπο, επισκευή υδραυλικών, όλες οι τεχνικές εργασίες πλέον πραγματοποιούνται με «εργαλείο» το κινητό μας τηλέφωνο. Πώς όμως γίνεται αυτό; Με μία απλή αναζήτηση από το κινητό στο Douleutaras, ο χρήστης βρίσκει μέσα σε 10’’ τους καλύτερους επαγγελματίες, βάσει κριτηρίων και αξιολογήσεων, για κάθε εργασία του σπιτιού.

Η χρονοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία αναζήτησης ειδικού για εργασίες στο σπίτι, η απαιτητική διαχείριση όλων όσων χρειάζεται να γίνουν σε αυτό, τα ατελείωτα τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς για συστάσεις τεχνικών- χωρίς εγγύηση πως η δουλειά θα ολοκληρωθεί επιτυχώς –  αντικαταστάθηκαν πλέον από την πλατφόρμα Douleutaras.

 Ταχύτητα και αξιοπιστία

Ο Douleutaras, η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι, συνεργάζεται με περισσότερους από 4.200 αξιολογημενους επαγγελματίες  σε περισσότερες από 90 κατηγορίες εργασιών. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης συμπληρώνει εύκολα τη φόρμα εργασίας και ο έξυπνος αλγόριθμος του προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα στην περιοχή του. Ακόμη, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν και το Douleutaras app για να το έχουν πάντα στο smartphone τους.

Κατά την παραμονή του στην πλατφόρμα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τα προφίλ των επαγγελματιών, να δει τις αξιολογήσεις τους και τα δείγματα εργασιών τους και στη συνέχεια επιλέγει τον επαγγελματία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Οι επαγγελματίες αξιολογούνται από κάθε πελάτη για κάθε εργασία που ολοκληρώνουν. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και για online chat με τον επαγγελματία μέσω της πλατφόρμας, ανταλλάσσοντας φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά μηνύματα ή άλλα αρχεία, καθιστώντας την επικοινωνία πιο άμεση και εύκολη.

Πάντα με εγγύηση εξυπηρέτησης αλλά και επιστροφή χρημάτων

Για να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, παρακολουθείται η πορεία κάθε εργασίας από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ προσφέρεται και Εγγύηση Εξυπηρέτησης, καθώς στόχος είναι κάθε εργασία να γίνεται με συνέπεια, ποιότητα και ασφάλεια.

Για τον λόγο αυτό, η πλατφόρμα προτείνει πάντα τους κορυφαίους επαγγελματίες βάσει αξιολογήσεων, περιοχής αλλά και διαθεσιμότητας. Ταυτόχρονα, φροντίζει μέσω αυτόματων υπενθυμίσεων να γίνεται κάθε ραντεβού στην ώρα του, ενώ αναπτύσσει διαρκώς εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία επικοινωνίας.

Ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης με τον χρήστη, η Ομάδα Υποστήριξης του Douleutaras είναι πάντοτε διαθέσιμη ώστε να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή.  Τέλος, μέσω της υπηρεσίας της Επιστροφής Χρημάτων,  επιστρέφεται το χρηματικό ποσό στο χρήστη σε περίπτωση που δεν μείνει ικανοποιημένος με την υπηρεσία.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της νέας καμπάνιας «Το σπίτι βρήκε τον μάστορά του», που τρέχει στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας, εδώ .

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις