Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Ντεμπούτο» στις 10/8 για την Dotsoft στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης της μετοχής έχει ορισθεί στα 3,85 ευρώ

Στις 10 Αυγούστου ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Dotsoft στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την έγκρισης που εξασφάλισε από την Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, σηματοδοτώντας έτσι το χρηματιστηριακό ντεμπούτο της εταιρείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση η εταιρεία εκδίδει 3,12 εκατ. μετοχές με ονομαστική αξία 0,10 ευρώ ανά μετοχή, με την τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης να έχει ορισθεί στα 3,85 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η εταιρία “DOTSOFT ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” (εφεξής η “Εταιρία”) ανακοινώνει ότι την 10.08.2023 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 3.120.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας, ονομαστικής αξίας 0,10 ευρώ εκάστης στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών (“ΕΝ.Α. PLUS”).
Στις 04.08.2023 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. PLUS. Σύμβουλος ΕΝ.Α. για την ένταξη των μετοχών της Εταιρίας στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η “Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ”.
Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι DOTSOFT με λατινική γραμματοσειρά και ΝΤΟΤΣΟΦΤ με ελληνική.
Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας είναι 3,85 ευρώ ανά μετοχή.
Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις