Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut: Τερματίζει τις υπηρεσίες crypto στις ΗΠΑ

Η βρετανική fintech υποστηρίζει ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση εξαιτίας του ρυθμιστικού περιβάλλοντος και της αβεβαιότητας που επικρατεί στην αμερικανική αγορά

Τέλος στην πρόσβαση των πελατών της στις ΗΠΑ σε κρυπτονομίσματα βάζει η Revolut. Η βρετανική fintech ισχυρίζεται ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση εξαιτίας του ρυθμιστικού περιβάλλοντος και της αβεβαιότητας που επικρατεί στην αμερικανική αγορά.

«Ως αποτέλεσμα του εξελισσόμενου ρυθμιστικού περιβάλλοντος και των αβεβαιοτήτων γύρω από την αγορά των κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, πήραμε τη δύσκολη απόφαση, μαζί με τον τραπεζικό μας εταίρο στις ΗΠΑ, να αναστείλουμε την πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα μέσω της Revolut στις ΗΠΑ», δήλωσε εκπρόσωπος της Revolut.

Έτσι λοιπόν από τις 2 Σεπτεμβρίου, οι πελάτες της εταιρείας στις ΗΠΑ δεν θα μπορούν πλέον να αγοράζουν κρυπτονομίσματα στη Revolut. Την ίδια ώρα, από τις 3 Οκτωβρίου, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για αγορά, πώληση ή διακράτηση crypto από τους πελάτες στις ΗΠΑ.

Τέλος, η Revolut υποστηρίζει ότι η απόφαση της αυτή επηρεάζει λιγότερο από το 1% των πελατών της στα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις