Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διαγωνισμός της UiPath για ανερχόμενες Startups

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία διεξάγει διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις λογισμικού αυτοματισμού και όχι μόνο.

Η UiPath, η παγκόσμια εταιρεία λογισμικού για την αυτοματοποίηση ρομποτικών διαδικασιών, που ιδρύθηκε στη Ρουμανία τουλάχιστον πριν από 15 χρόνια, ξεκίνησε έναν ετήσιο διαγωνισμό για την εύρεση και επιβράβευση μερικών από των πιο υποσχόμενων Startups και Scale-up στο χώρο.

Φέτος, για τρίτη χρονιά, τα UiPath Automation Awards αναζητούν αναπτυσσόμενες εταιρείες λογισμικού αυτοματισμού από την περιοχή της Κεντρικής – Ανατολικής Ευρώπης και την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα παρέχει στους νικητές της κατηγορίας Startup των UiPath Automation Awards καθοδήγηση, χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, καθώς και ουσιαστική υποστήριξη τεχνολογίας και μάρκετινγκ για διάστημα 12 μηνών.

Οι νικητές της ομάδας Scale-up θα λάβουν καθοδήγηση επιπέδου C, συμβουλές πωλήσεων και μάρκετινγκ, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την τεχνολογία που τους εξασφάλισε τη νίκη σε παγκόσμιους πελάτες της UiPath και οι βραβευμένες προτάσεις τους θα εκτεθούν στο UiPath Immersion Lab.

Η διοργάνωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης στο Wroclaw (Πολωνία), στις 20 Οκτωβρίου 2021.

Οι αιτήσεις για τα UiPath Automation Awards 2021 μπορούν να υποβληθούν εδώ, με προθεσμία την 1η Σεπτεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις