Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TeamViewer και NSF ψηφιοποιούν την βιομηχανία τροφίμων με AR

Η TeamViewer, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις υπηρεσίες απομακρυσμένης σύνδεσης και ψηφιακών υπηρεσιών, ανακοίνωσε μια νέα εμπορική συμφωνία με την NSF International Food Safety, LLC, τον παγκόσμιο οργανισμό για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Οι εταιρείες συνεργάστηκαν για να επιδιώξουν έναν κοινό στόχο: την ταχεία ανάπτυξη του wearable λογισμικού EyeSucceed, μιας ισχυρής εφαρμογής Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) που βασίζεται στην εταιρική πλατφόρμα AR Frontline της TeamViewer, με δυνατότητα ψηφιοποίησης διαδικασιών και αντιμετώπισης κρίσιμων προκλήσεων στη βιομηχανία τροφίμων. Η εμπορική συμφωνία αξιοποιεί τις τεχνολογικές δυνατότητες της TeamViewer και την τεχνογνωσία του κλάδου της NSF και την παγκόσμια βάση πελατών. 

Η NSF έχει ήδη ενσωματώσει το EyeSucceed στις καθημερινές λειτουργίες των πελατών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών για να ενδυναμώσει τους εργαζόμενους με ροές εργασίας που βασίζονται σε AR. Για παράδειγμα, μια παγκόσμια αλυσίδα εστιατορίων fast food έχει εξοπλίσει τους υπαλλήλους της σε περισσότερα από 100 εστιατόρια με τη λύση που διασφαλίζει ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας στην εκπαίδευση και την ενσωμάτωση νέων εργαζομένων. Επιπλέον, το λογισμικό είναι βελτιωμένο με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων – για παράδειγμα, για να ανιχνεύει αυτόματα εάν φοριούνται και αλλάζουν γάντια υγιεινής κατά τη διαδικασία παραγωγής τροφίμων.

Ο John Rowley, Αντιπρόεδρος του Global Food Division στην NSF International, δήλωσε σχετικά: «Οι ειδικοί AR της TeamViewer είναι αφοσιωμένοι και συνεργάτες μας από το 2015, όταν πρωτοδημιουργήθηκε το EyeSucceed. Μαζί με την TeamViewer, θα βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις τροφίμων σε όλο τον κόσμο να μειώσουν τον κίνδυνο, να βελτιώσουν τη συμμόρφωση και να ενισχύσουν το brand τους. Αυτή η συνεργασία θα καθορίσει το πρότυπο για εφαρμογές AR στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων».

«Η χρήση εφαρμογών AR που ελέγχονται από τη φωνή και τα μάτια δίνοντας οδηγίες βήμα προς βήμα στους εργαζόμενους με έξυπνα γυαλιά αλλάζει το παιχνίδι για τη βιομηχανία τροφίμων. Οι εταιρείες μπορούν να ψηφιοποιήσουν τους χώρους εργασίας τους διατηρώντας τα χέρια των εργαζομένων τους 100% ελεύθερα για να εκτελούν τα καθήκοντά τους πιο γρήγορα και καλύτερα και να τηρούν ταυτόχρονα όλους τους κανονισμούς υγιεινής. Οι πελάτες που βελτιστοποιούν τις διαδικασίες τους με τη λύση Frontline επιβεβαιώνουν διψήφιες αυξήσεις στην απόδοση και σχεδόν μηδενικά ποσοστά σφαλμάτων. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την NSF International για να προσφέρουμε αυτά τα οφέλη σε περισσότερους πελάτες στη βιομηχανία τροφίμων και όχι μόνο», σχολίασε από την πλευρά του ο Jan Junker, Executive Vice President Παροχής λύσεων στην TeamViewer.

Το EyeSucceed κυκλοφόρησε το 2015 ως ένα έργο εσωτερικής καινοτομίας στο πλαίσιο του NSF, βασισμένο στην τεχνολογία του γερμανικού πρωτοπόρου AR Ubimax, που εξαγοράστηκε από την TeamViewer το 2020. Η νέα συμφωνία ενισχύει την προσέγγιση του EyeSucceed στην αγορά, με την TeamViewer υπεύθυνη για την τεχνολογική ανάπτυξη και την παγκόσμια ανάπτυξη της λύσης και το NSF να υποστηρίζει το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις εντός της πελατειακής βάσης και των βασικών αγορών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις