Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

RENVIS: Προσθέστε…SOFIA στην επιχείρησή σας 

Η RENVIS σας βοηθά να λάβετε τις πλέον αποτελεσματικές αποφάσεις

Η RENVIS με το εργαλείο «SOFIA» βοηθά τις εταιρείες να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις σε μια σειρά από καθημερινά επιχειρηματικά ζητήματα που τους αφορούν ή προβληματίζουν και εκτείνονται από την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού τους μέχρι τη «μέτρηση» της καινοτομίας τους.

Στόχος της RENVIS από την ημέρα της ίδρυσής της ήταν να προσθέσει… SOFIA στα δεδομένα των επιχειρήσεων, πλήθος εκ των οποίων παραμένουν αναξιοποίητα, τη στιγμή κατά την οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν προστιθέμενη αξία τόσο στις ίδιες, όσο και στους πελάτες τους. Το κύριο προϊόν της RENVIS, «SOFIA», αποτελεί ένα εργαλείο που αξιοποιώντας τεχνικές μηχανικής μάθησης, βοηθά τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν αποτελε σματικότερες αποφάσεις σε ποικίλα οργανωσιακά και λειτουργικά πεδία.

Η RENVIS, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019, διαπίστωσε γρήγορα την ύπαρξη κενού στην αγορά σε ότι αφορά στην αξιοποίηση των δεδομένων για επιχειρηματικούς σκοπούς. Η ιδέα προέκυψε από το διδακτορικό του Κωνσταντίνου Παπαπαναγιώτου, ενός από τους ιδρυτές της εταιρείας, όπου ήταν σαφές ότι τα δεδομένα που συλλέγονται από τις εφοδιαστικές αλυσίδες δύναται να αποτελέσουν μια ιδιαίτερα αξιόπιστη, όσο και αποτελεσματική πηγή για τη διαχείριση των πιθανών κινδύνων.

Το βασικό προϊόν της εταιρείας «SOFIA» αποτελεί ένα σύστημα υποστήριξης αποφάσεων το οποίο βοηθά στη δημιουργία αξιολογήσεων για μια σειρά ζητημάτων. Υπάρχουν ουσιαστικά τρεις εκδόσεις του προϊόντος.

H πρώτη έκδοση (v 1.0) αφορά σε γενικές επιχειρηματικές αποφάσεις, ενώ η δεύτερη (v 2.0) σε αποφάσεις που σχετίζονται με τον τομέα της διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) και έχει εφαρμογή σε όλες τις εταιρείες που επιθυμούν, λ.χ. να αξιολογήσουν το προσωπικό τους ή να προσλάβουν νέο. Όσο για την τρίτη έκδοση του προϊόντος (SOFIA DSS 3.0), αφορά στην αξιολόγηση της καινοτομίας και αποτελεί το κύριο αποτέλεσμα του Proof of Concept (PoC), που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο “Innovation Challenge” του Διαγωνισμού που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα σε συνεργασία με το Elevate Greece και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.

Το SOFIA DSS Innovation Scoring απευθύνεται πρωτίστως σε χρηματοδοτικούς φορείς και έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και λύσεων για τις καινοτόμες μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις, επεκτείνοντας την πρόσβασή τους σε οικονομικούς και αναπτυξιακούς πόρους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις