Car ‘n Motion: Ενοικίαση αυτοκινήτου…αλλιώς και tailor made travelling

Μοναδικά new age πλεονεκτήματα εξασφαλίζει η Car ‘n Motion για τους πελάτες της – Αξεπέραστες ταξιδιωτικές εμπειρίες από τη Holiday Emotions

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ολοένα αυξανόμενη χρήση του Internet, παράλληλα με την ακμή των social media, έχει συμβάλει ώστε να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία πελάτη, ο επονομαζόμενος και «Ελεύθερος Ταξιδιώτης» ή Free Independent Traveller (F.I.T). Μάλιστα, η εμφάνιση της πανδημίας έδρασε καταλυτικά προκειμένου σημαντικό ποσοστό της τουριστικής βιομηχανίας να εξοικειωθεί με την αναζήτηση και αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από το Διαδίκτυο, σε σημείο τέτοιο ώστε να καταστεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των στελεχών της.

Ο FIT είναι ο ταξιδιώτης που αναζητεί μόνος του μέσα από το διαδίκτυο πληροφορίες για τον ταξιδιωτικό προορισμό που ενδιαφέρεται, το ξενοδοχείο το οποίο θα διαμείνει, το εστιατόριο που θα καλύψει τις γαστρονομικές του προτιμήσεις, το μεταφορικό μέσο για τη μετακίνησή του, τα αξιοθέατα τα οποία θέλει να επισκεφθεί, τις υπαίθριες δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες, τον τρόπο ψυχαγωγίας του κ.ο.κ.

Αρκεί να σημειωθεί πως το μέγεθος της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για τους Free Independent Travellers ανέρχεται σε 550.000.000 πελάτες το χρόνο. Όμως, η πρόκληση που ορθώνεται στην αγορά του τουρισμού δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους ταξιδιώτες, αλλά αντιθέτως ενδιαφέρει και τους προορισμούς, Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία η τουριστική βιομηχανία ενός τόπου οφείλει να εργαστεί συστηματικά, επεξεργαζόμενη ένα συνεκτικό σχέδιο, αξιοποιώντας καινοτόμα εργαλεία, αλλά και θέτοντας ξεκάθαρους όσο και εφικτούς στόχους, προκειμένου να αυξήσει δραστικά τα πλεονεκτήματα του τουριστικού της προϊόντος, ώστε να μετατραπεί σε ένα αναγνωρίσιμο brand και να προσελκύσει επισκέπτες.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Car ‘n Μotion αποτελεί μια εταιρεία που στον πυρήνα της διαθέτει έντονα τεχνολογικό DNA, έχοντας επενδύσει με συνέπεια κατά την τελευταία οκταετία στην αγορά του τουρισμού, και αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω των 2 πλατφορμών της: Πρόκειται για τις www.carnmotion.com και www.holidayemotions.com.

Ενοικίαση αυτοκινήτου δίχως «πλαστικό» χρήμα και δυσθεώρητη εγγύηση

Η www.carnmotion.gr απευθύνεται στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτου, εισάγοντας μια ρηξικέλευθη προσέγγιση στο doing business. Κι αυτό, καθώς καινοτομεί μέσω ενός μοναδικά τοποθετη- μένου προϊόντος, αφού ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει το αυτοκίνητο της επιλογής του δίχως τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς να απαιτείται η καταβολή της συνήθους υπέρογκης εγγύησης και μόνο με μεικτή ασφάλεια με μηδενική απαλλαγή. Κατ’ αυτό τον
τρόπο εξαλείφεται πλήρως από τη διαδικασία ενοικίασης το άγχος της εγγύησης και των ζημιών στο όχημα. Παράλληλα, η Car ‘n Motion προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στη διαδικασία της ενοικίασης, αφού χάρη στο προϊόν «Super Cover», καλύπτει ακόμα και ζημιές που παραδοσιακά δεν κάλυπτε κάποια από τις κλασικές ασφάλειες, όπως λ.χ. ελαστικά και κλειδαριές.

Η διαφορετικότητα, όμως, της συνολικότερης προσέγγισης της Car ‘n Motion να μετατρέψει την ενοικίαση οχήματος σε μια εξόχως απλή διαδικασία δεν εξαντλείται στα προαναφερθέντα, καθώς με τον ιδιόκτητο στόλο της προσφέρει και τη μοναδική υπηρεσία RENTAL VALET SERVICE, όχι μόνο από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και σε εκατοντάδες ακόμη σημεία εξυπηρέτησης (λ.χ. σταθμοί μετρό, ξενοδοχεία, λιμάνια κ.ά.) σε ολόκληρη την Αττική. Αποτέλεσμα; Ο δυνητικός πελάτης δεν χρειάζεται να μεταβεί σε κάποιο γραφείο αντιμετωπίζοντας χρονοβόρες και με υψηλό κόστος διαδικασίες, αφού στην Car ‘n Motion διεκπεραιώνονται online από το τμήμα κρατήσεων της εταιρείας και στη συνέχεια ο οδηγός της παραδίδει/παραλαμβάνει το αυτοκίνητο στον χώρο που έχει επιλέξει ο πελάτης σε λιγότερο από 1 λεπτό. Τι απαιτείται; Μόλις μία ηλεκτρονική υπογραφή στο κινητό!

Η πελατοκεντρικότητα αποκτά εντελώς νέα διάσταση

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο έγκειται στο γεγονός ότι μέσα από την πλατφόρμα της Car ‘n Μotion, η μοναδική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου είναι διαθέσιμη και σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης στον κόσμο, όπως λ.χ. οι Avis, Budget, Enterprise, National, Alamo και Europcar, τόσο σε όλη την Ελλάδα όσο και σε ακόμη 12 χώρες στην Ευρώπη. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο πελάτης της Car ‘n Motion μπορεί να κλείσει το αυτοκίνητο της επιλογής του στο Παρίσι και να το παραλάβει από το γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρείας. Τι θα πρέπει να έχει μαζί του; Το δίπλωμα οδήγησης και το διαβατήριό του. Μόνο!

Η Car ‘n Motion επιδιώκοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την έννοια της διάδρασης με τους πελάτες της, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα τον απόλυτο έλεγχο, τη διαχείριση, μα και τη γνώση των στοιχείων της κράτησής τους, ανά πάσα στιγμή, λανσάρισε πρόσφατα ένα εξειδικευμένο application, μέσα από το οποίο, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν και ειδικές εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας!

Κάθε επισκέπτης και ένα tailor made portal

Η δεύτερη πλατφόρμα της, η www.holidayemotions.com, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της online αγοράς, τις ταχύτατες όσο και συνεχείς αλλαγές στις ανάγκες και τις επιλογές των ταξιδιωτών, σε συνάρτηση με τις μελλοντικές εξελίξεις στην εν γένει διαχείριση δεδομένων στο Διαδίκτυο. Η Holiday Emotions ούτε είναι αλλά και δεν διακηρύττει πως αποτελεί ένα eshop ταξιδιωτικών προϊόντων. Κάθε άλλο! Επιθυμεί να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της πλατφόρμας και του ταξιδιώτη, που θα τροφοδοτήσει τις ποικίλες τεχνολογικές εφαρμογές και προϊόντα με δεδομένα, ώστε με τη σειρά τους να μαθαίνουν και να διαμορφώνουν για ΚΑΘΕ ΕΝΑ επισκέπτη το δικό του ταξιδιωτικό portal.

Σε αυτό το σημείο υπεισέρχεται η Holiday Emotions, καλύπτοντας ολιστικά το σύνολο των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη (one-stop shop), παρέχοντας ταυτόχρονα και υπηρεσίες added value (online ταξιδιωτικός σύμβουλος και Area Developer) που συντελούν στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών και συγκινήσεων ταξιδιού, ενσωματώνοντας, μα και προωθώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου.

Κορυφαίο εργαλείο ανάπτυξης προορισμών και επιχειρήσεων

Επιπλέον, η Holiday Emotions αποτελεί και την πρώτη τουριστική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του κλάδου να αναβαθμίσουν την online παρουσία τους, να προβάλουν τις υπηρεσίες τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σε απόλυτα στοχευμένα κοινά πελατών, με χαμηλό κόστος και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Αντίστοιχες δυνατότητες έχουν και οι προορισμοί, που μέσα από τη Holiday Emotions μπορούν να αναδειχθούν στις τοπικές και διεθνείς αγορές και να διασφαλίσουν την οικονομική ευημερία της τοπικής κοινωνίας. Η Holiday Emotions έχει δημιουργήσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες που απαιτούνται για την αποδοτική εκτέλεση ενός πλάνου ανάπτυξης και την εξοικονόμηση κεφαλαίων για την προώθηση του προορισμού.

Το πρώτο πρόγραμμα το οποίο λανσάρει φέτος η Holiday Emotions είναι το «Stay & Drive», που περιλαμβάνει διαμονή και αυτοκίνητο σε μια προνομιακή τιμή στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το πλάνο επέκτασης περιλαμβάνει μέχρι το τέλος του χρόνου περιεχόμενο σε 5 γλώσσες, ενώ εκείνο του 2023 εμπεριέχει και επιλογές εκτός Ευρώπης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις