Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το app που βάζει τέλος στο bullying

Η εταιρεία INFO-PLAN Α.Ε θα θέσει σε κυκλοφορία τον Δεκέμβριο, την mobile εφαρμογή bullying alert, η οποία θα λειτουργεί ως πρώτη ασπίδα προστασίας και ασφάλειας για τα θύματα εκφοβισμού.

Το φαινόμενο του εκφοβισμού ολοένα λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις και συχνότητα. Μάλιστα, τα περιστατικά βίας δεν περιορίζονται μόνο στον χώρο του σχολείου και στους  μαθητές, αλλά εκδηλώνονται σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους, στο σπίτι, στη δουλειά, στη  βόλτα, στο περίπατο, σε χώρους ψυχαγωγίας, άθλησης και στους ενήλικους, σε γυναίκες κ.α.

Η εταιρεία INFO-PLAN Α.Ε θέτει σε κυκλοφορία τον Δεκέμβριο, την mobile εφαρμογή bullying alert.

Η εφαρμογή με τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά, με τις δυνατότητες, σε συνδυασμό το  έξυπνο μενού επιλογών που διαθέτει, όπως Κινδυνεύω, Καλώ την Αστυνομία, Είμαι Καλά, Αναμονή Κινδύνου, Δεν είμαι Μόνος, Συναγερμός, Εικονική Κλήση και η ενεργοποίησή της  μόνο με ΕΝΑ ΚΛΙΚ και σε κάποιες περιπτώσεις και με το κούνημα της συσκευής, λειτουργεί ως πρώτη ασπίδα άμυνας, προστασίας και ασφάλειας των πολιτών στις περιπτώσεις bullying,  ενδοοικογενειακής βίας και κινδύνων σωματικής ακεραιότητας.

Η εφαρμογή bullying alert μπορεί να συνδεθεί με τις εξίσου έξυπνες και δικές μας ψηφιακές  εφαρμογές anti-bullying Citizen και anti-bullying School.

Η anti-bullying Citizen απευθύνεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του δημοσίου και της  αυτοδιοίκησης προς καταγραφή των γεγονότων και την αξιοποίηση των δεδομένων που  οδηγούν σε στοχευόμενες κοινωνικές πολιτικές και παρεμβάσεις, ενώ η anti-bullying School απευθύνεται στα σχολεία, υποστηρίζει και αυτοματοποιεί βασικές διαδικασίες Πρόληψης και  καταπολέμησης του σχολικού εκφοβισμού και ενισχύει την διαφάνεια με την δυνατότητα  πρόσβασης που θα παρέχει στους γονείς και στους μαθητές να δηλώνουν ψηφιακά τις  αναφορές τους και να παρακολουθούν την εξέλιξή τους.

Τα προσωπικά δεδομένα διασφαλίζονται από την καινοτόμο τεχνολογία στις καταγραφές των δεδομένων Blockchain, από την πολιτική του εκάστοτε φορέα και από την πολιτική της  εταιρείας η οποία συμμορφώνεται με το Σύστημα Ποιότητας που διαθέτει.

Σκοπός της INFO-PLAN Α.Ε. δεν είναι να αντικαταστήσει την πολιτεία και την αυτοδιοίκηση, αλλά ως εξειδικευμένος φορέας, μέσα από την καινοτομία και τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, να συμβάλλει στην προστασία, ασφάλεια και ποιότητα ζωής των πολιτών καθώς  στην ενίσχυση και βελτίωση των παραμέτρων για «ασφαλή, ποιοτικά και ελκυστικά σχολεία», στα οποία οι μαθητές αισθάνονται ασφαλείς, μαθαίνουν και αναπτύσσονται.

Σημειώνεται, ό,τι οι ανωτέρω εφαρμογές αναλύθηκαν και σχεδιάστηκαν από την εταιρεία  INFO-PLAN A.E , κάτοχο πνευματικών και εμπορικών δικαιωμάτων και αναπτύχθηκαν από την  στρατηγική συνεργάτιδα εταιρεία τεχνολογίας και ανάπτυξης λύσεων λογισμικού INNOVATION BEE.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις