Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πετυχημένο 3ο pitching διαγωνισμός “The Squeeze”

Ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε το τρίτο pitching του διαγωνισμού “The Squeeze“, που έλαβε χώρα στο Orange Grove, τον ευέλικτο χώρο εργασίας για νέους επιχειρηματίες που δημιούργησε η Ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 8 Ελληνικά startup με στόχο να κερδίσουν ένα από τα δύο χρηματικά έπαθλα αξίας 15.000 και 10.000 ευρώ, τα οποία και αποτελούν χορηγία από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η διαδικασία του “The Squeeze” είχε ως εξής: Κάθε startup έχει στη διάθεση του 5 λεπτά να κάνει την παρουσίαση του στην κριτική επιτροπή. Στη συνέχεια, η τελευταία έχει άλλα 5 λεπτά προκειμένου να πραγματοποιήσει τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις. Όσο για την κριτική επιτροπή, απαρτίζεται από τους Peter Economides, Marco ten Vaanholt, Floris van Alkemade, Απόστολο Αποστολάκη και Greg Birbil, οι οποίοι και διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον χώρο των startup επιχειρήσεων.

Το πρώτο βραβείο των 15.000 ευρώ έλαβε η TomoTech, η οποία προσφέρει προηγμένο λογισμικό για μαγνητικές τομογραφίες εγκεφάλου DTI, fMRI και Perfusion. Την παρουσίαση πραγματοποίησε η Ζωή Γιαβρή, CEO και CSO της TomoTech. Το δεύτερο βραβείο των 10.000 ευρώ έλαβε η εφαρμογή GirApp, η οποία προσφέρει στην χρήστη προτάσεις για events που πραγματοποιούνται στην περιοχή του, ενώ του επιτρέπει να βλέπει την διαθεσιμότητα και να κλείνει με ευκολία εισιτήρια για αυτά. Την δε, παρουσίαση έκανε η Λία  Ζόρζου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις