Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μεγάλο Networking πάρτι απο το Startup Grind Athens

Το ορόσημο των 2.000 συμμετοχών συνολικά ξεπέρασε το Startup Grind Athens και καθώς το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά, μετατρέπει την επόμενη εκδήλωση στο μεγαλύτερο πάρτι αφιερωμένο στην κοινότητα των Startups της Αθήνας και όχι μόνο.

Όλοι οι ομιλητές που φιλοξένησε το Startup Grind Athens όπως επίσης και οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, είναι όλοι προσκεκλημένοι σε μια γιορτινή βραδιά κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για networking με επιχειρηματίες, developers, designers αλλά και επενδυτές.
Στην εκδήλωση θα είναι και ο Δημήτρης Μητράκος, Founder & CEO του νέου Ελληνικού RTD, Yamas.

Η 2η σεζόν για το Startup Grind Athens ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Τα 18 events που πραγματοποιήθηκαν έως τώρα στο INNOVATHENS φιλοξένησαν μερικούς από τους πιο σημαντικούς innovators του χώρου με μεγάλη συμμετοχή κοινού.

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και το Closing Season Party του Startup Grind Athens, την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, σε μια εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS.

Κρατήσεις θέσεων εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις