Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Digitized 2014: Εργαστήρια και διαλέξεις από κορυφαία “ψηφιακά” δημιουργικά μυαλά Ελλάδας και εξωτερικού

Το Digitized είναι μία κορυφαία διοργάνωση για τους επαγγελματίες του χώρου της δημιουργικότητας στα ψηφιακά μέσα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον ευρύτερο χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Για τέταρτη κατά σειρά διοργάνωση, το Digitized φιλοξενεί μια σειρά από διαλέξεις και εργαστήρια, όπου σημαντικά ονόματα του παγκόσμιου χώρου θα μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες.

Στο πάνελ των φετινών ομιλητών περιλαμβάνονται δημιουργοί από θρυλικά γραφεία του χώρου, όπως το HelloHikimori, το Eden Spiekermann, τη Microsoft, το Design Collector και την Stink Digital. Ανάμεσα στους ομιλητές, και το όνομα του Vitaly Friedman, του ανθρώπου που δημιούργησε τη δημοφιλέστερη ίσως πλατφόρμα του χώρου, το Smashing Magazine (o οποίος μάλιστα, πρόκειται να ηγηθεί κι ενός εργαστηρίου με θέμα του το responsive design).

Tο πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου και των εργαστηρίων έχει ανακοινωθεί, το κόστος για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι 60 ευρώ, ενώ υπάρχει σημαντική έκπτωση για ανέργους και φοιτητές.

Πραγματοποιείται στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και στη Σχολή Βακαλό.

Πληροφορίες σχετικές με το digitized, το πρόγραμμα, αλλά και την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε στο www.digitized.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις