Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #34: Κυκλοφορεί με τα Παραπολιτικά

Το εξώφυλλο του Startupper Magazine #34 είναι αφιερωμένο στην επιτυχημένη Startup εταιρεία PeopleCert, τον πρώτο ελληνικό «Μονόκερο», και την αποκλειστική συνέντευξη του ιδρυτή της, Βύρωνα Νικολαΐδη.

Το δεύτερο Startupper Mag του 2023 κυκλοφορεί σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, με την εφημερίδα Παραπολιτικά και περιέχει -εκτός από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις- πλούσια θεματογραφία σχετικά με την επιχειρηματικότητα των νέων, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία.

 

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Βύρων Νικολαΐδης – PeopleCert
Η PeopleCert αποτελεί τον πρώτο πραγματικό «Μονόκερο» της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, αιχμή και καμάρι των Startups της χώρας μας για τη ραγδαία εξέλιξη και επιτυχία της. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη – εξομολόγηση καρδιάς στο Startupper Magazine, ο ιδρυτής και CEO της PeopleCert, Βύρων Νικολαΐδης, αφηγείται την προσωπική ιστορία του και το πώς εκτοξεύθηκε η Startup εταιρεία μέσω καλά υπολογισμένων ρίσκων, τεχνογνωσίας, ευρηματικότητας και μεθοδικής εργασίας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Οι 20+23 καινοτόμες εταιρείες του 2023
Σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα που καλύπτει με λεπτομέρειες την ελληνική επιχειρηματική καινοτομία από τους «κολοσσούς» του χώρου έως τις μικρότερες, ανερχόμενες Startups, το Startupper Magazine παρουσιάζει 20+23 εταιρείες οι οποίες εντυπωσιάζουν με τις πρωτοποριακές, καινοτόμες ιδέες τους και «κερδίζουν» το κοινό χάρη στην ευρηματικότητά τους, προσφέροντας παράλληλα βοήθεια στην καθημερινή ζωή των χρηστών.

ΘΕΜΑ: Υπηρεσίες για κατοικίδια
Οι τετράποδοι φίλοι μας αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και η αγορά των υπηρεσιών αποκλειστικά για κατοικίδια γνωρίζει μεγάλη άνθηση στην εποχή μας. Στο τεύχος Φεβρουαρίου το Startupper Magazine παρουσιάζει τις εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού οι οποίοι ασχολούνται με την ασφάλεια, διατροφή, καλλωπισμό και… καλοπέραση των αγαπημένων μας ζώων, βελτιώνοντας τη ζωή τους όπως αυτά τη δική μας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Από τους πλέον «ενεργούς», δραστήριους και κατά κοινή ομολογία αποδοτικούς υπουργούς της κυβέρνησης, ο ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας παραχώρησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη στο Startupper Magazine και στον Σωτήρη Μπότσαρη, αναλύοντας με σαφήνεια όλα τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και προκαλώντας αισιοδοξία για το μέλλον της «πράσινης» μετάβασης στην Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις