Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mojo Financial Technologies: Ο ευκολότερος τρόπος ενσωμάτωσης τραπεζικών λειτουργιών σε οποιαδήποτε επιχείρηση, brand ή υπηρεσία!

Αν κάποιος αναρωτιέται ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ενσωματώσει τραπεζικές λειτουργίες σε οποιαδήποτε επιχείρηση, brand ή υπηρεσία, η απάντηση είναι απλή: Mojo Fintech!

Αν κάποιος αναρωτιέται ποιος είναι o ευκολότερος τρόπος για να ενσωματώσει τραπεζικές λειτουργίες σε οποιαδήποτε επιχείρηση, brand ή υπηρεσία, η απάντηση είναι απλή: Mojo Fintech!

Η ενσωματωμένη τραπεζική είναι η τοποθέτηση ενός χρηματοοικονομικού/τραπεζικού προϊόντος σε μια μη χρηματοοικονομική εμπειρία πελάτη ή πλατφόρμα. Είναι μια co-branded διαδικασία, την οποία υλοποιεί άριστα η Mojo, με τους περισσότερους από 20 service providers που διαθέτει σε ένα ενοποιημένο Backoffice.

Ο Γιώργος Κολομπάκης

Σε αυτή τη διαδικασία η Mojo συμμετέχει από το Α ως το Ω -από τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας. Αν μια πλατφόρμα θέλει να εκδίδει branded debit cards στους χρήστες της, η Mojo είναι η καλύτερη λύση. Οι εφαρμογές είναι δεκάδες και όλες υλοποιούνται σε χρονικό διάστημα 4-6 μηνών.

Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα επίσης, η Mojo θα είναι live ως μια ολοκληρωμένη τραπεζική εφαρμογή (για κινητά και υπολογιστές). Αποστολή της είναι να αποτελέσει ένα one stop shop για όλες τις τραπεζικές ανάγκες μιας επιχείρησης και του καταναλωτή, ένα μοναδικό σημείο πρόσβασης σε ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η Mojo θα κυκλοφορήσει σε 30+ αγορές σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) και το Ηνωμένο Βασίλειο έως τον Ιούνιο του 2023.

Τι θα προσφέρει η Mojo ως Τραπεζική Εφαρμογή στις επιχειρήσεις;

Έχοντας τη τεχνογνωσία της ενσωματωμένης τραπεζικής, μπορεί να προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και νέα προϊόντα στις επιχειρήσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στην Ελληνική αγορά.

Επίσης, η Mojo Fintech θέλει να βοηθήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα που δεν μπορούν να έχουν εύκολα πρόσβαση σήμερα. Ειδικά στη Νότια Ευρώπη και στην Ελλάδα θα προσφέρει εξ αρχής custommade υπηρεσίες.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου

Η Mojo παρέχει πολλά οφέλη στους επιχειρηματικούς πελάτες της:

Για να ανοίξει μια επιχείρηση επαγγελματικό λογαριασμό δεν χρειάζεται καμία αρχική κατάθεση. Όλη η διαδικασία διαρκεί από λίγα λεπτά έως το πολύ 24 ώρες.

Υψηλότερα όρια συναλλαγών

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί και τα όρια συναλλαγών είναι εκ των υψηλότερων της Ευρωπαϊκής αγοράς. Επίσης, προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης με μια απλή διαδικασία.

Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων

Με νέες υπηρεσίες όπως το share revenue funding και τη μετατροπή από τις μελλοντικές ροές εσόδων σε προκαταβολικό κεφάλαιο χωρίς απομείωση!

Merchant Accounts & POS

Για ηλεκτρονικά καταστήματα, πλατφόρμες, B2B – και για φυσικά καταστήματα και mobile POS μέσω κινητού.

Άμεσες πληρωμές

Πληρωθείτε και με QR ή Payment Links άμεσα

Πληρωθείτε πιο γρήγορα

Δημιουργήστε και στείλτε τιμολόγια από τις εφαρμογές της Mojo

Virtual & Local IBANs σε ως και 6 νομίσματα

Κάθε επιχείρηση μπορεί μέσα από τη Mojo να εκδώσει όσα IBAN θελήσει

Debit & Prepaid Cards

Business Debit & Prepaid φυσικές και εικονικές κάρτες για εσάς και την ομάδα σας μέσα από την εφαρμογή

Apple & Google Pay

Τα διαθέτει και τα δύο

Fast Payments

Πληρωμές και εισπράξεις σε πραγματικό χρόνο

P2P ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Έξτρα ηλεκτρονικό πορτοφόλι

MoneyNow

Μεταφορές σε δευτερόλεπτα μεταξύ χρηστών

Επιστροφή χρημάτων (Cash back)

Μέχρι και 5%

Διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών

Συνδέστε όλους τους λογαριασμούς σας σε μια τραπεζική εφαρμογή

AML & KYC

Έλεγχοι νομικών θεμάτων σε 5 λεπτά και υπό συνθήκες & όρους, μέχρι και 4,7% επιτόκιο καταθέσεων!

Οι άνθρωποι

Πίσω από την Mojo Financial Technologies βρίσκονται ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ιδιοκτήτης Εταιρειών σε Ελλάδα, Κύπρο και Η.Β. επί 25 έτη με αποδεδειγμένη ιστορία εργασίας στον κλάδο του Fintech, Digital commerce και του τουρισμού, και ο Γιώργος Κολομπάκης, ο οποίος μελετάει και ερευνά όλο το industry των Fintechs και μέσω της Brandup Digital υλοποιεί έργα web development σε Ελλάδα και εξωτερικό με έμφαση στις Startups εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Οι δύο βασικοί μέτοχοι πλαισιώνονται από μια ισχυρή ομάδα προγραμματιστών και έμπειρα στελέχη μάρκετινγκ, πωλήσεων και οικονομικών.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο STARTUPPER MAG #36

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις