Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Pathways: Έρχεται το πρώτο Sales School για early-stage Startups

Πρόκειται για ένα δωρεάν 3ήμερο, online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τα sales soft skills τους

 Η Startup Pathways, υποστηρίζοντας πάντα το ελληνικό Startup οικοσύστημα και τις νεοφυείς επιχειρήσεις σε κάθε στάδιο ανάπτυξης, διοργανώνει το πρώτο Sales School, ειδικά σχεδιασμένο για τους ιδρυτές και τα μέλη early-stage, non funded Startups.


Πρόκειται για ένα 3ήμερο, online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο η Startup Pathways προσφέρει δωρεάν, με σκοπό να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τα sales soft skills τους. 

Μέσα από ένα διαδραστικό training, που περιλαμβάνει role-plays και καινοτόμα εργαλεία, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται εντατικά, ώστε να:

  • χρησιμοποιούν decision making triggers για αμεσότερες πωλήσεις
  • χτίζουν ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες σχέσεις με μεγάλους πελάτες
  • δημιουργούν το τέλειο sales pitch, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά κοινά

 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, founder και managing director της Startup Pathways, δήλωσε σχετικά:  «Η ανάπτυξη των sales soft skills είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε μια επιχειρηματική ιδέα να μην μείνει απλά στα χαρτιά. Μέσα από το πρώτο Sales School by Startup Pathways, υποστηρίζουμε τους early-stage startup founders στην προσπάθειά τους, ενισχύοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε να βρουν επενδυτή και να κλείσουν τις κατάλληλες εμπορικές συμφωνίες».

Πρακτικές πληροφορίες για το Sales School 

Το πρώτο Sales School by Startup Pathways θα πραγματοποιηθεί τα Σάββατα 1-8-22 Απριλίου 2023 με βασικό εκπαιδευτή την Αποστολία Τεκίδου, trainer & sales consultant της Startup Pathways, με 10ετή εμπειρία στην εκπαίδευση πωλήσεων.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Μαρτίου και οι συμμετέχοντες θα επιλεχθούν κατόπιν διαδικασίας αξιολόγησης.

Για δήλωση συμμετοχής στο πρώτο Sales School by Startup Pathways, συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής.

Η Startup Pathways, που αποτελείται αυστηρά από second degree πιστοποιημένους HR επαγγελματίες και trainers, διοργανώνει και προσφέρει premium εκπαιδευτικά προγράμματα σε θεματικές που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, τις πωλήσεις, την βιωσιμότητα, την ηγεσία, την διαχείριση ομάδας, την επικοινωνία, το σύγχρονο HR, τις διαπραγματεύσεις, το personal branding, και άλλες θεματικές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις