Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Myroomie: Η πλατφόρμα που σας βρίσκει συγκάτοικο «σήκωσε» 120.000 ευρώ!

Η Dinero Holding αποφάσισε να επενδύσει στην ελληνική Startup

Νέα χρηματοδότηση ύψους 120.000 ευρώ από την Dinero Holding, εξασφάλισε η ελληνική πλατφόρμα εύρεσης συγκατοίκου, Myroomie. Τα νέα κεφάλαια αναμένεται να βοηθήσουν την Startup να αναπτύξει την πρωτοποριακή roomate matching εφαρμογή που έχει δημιουργήσει, καθώς και να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.

Η Dinero Holding είναι ένα portfolio επιτυχημένων εμπορικών οργανισμών που ειδικεύονται σε επενδύσεις, χρηματοδότηση και ανάπτυξη επιχειρήσεων.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους και ανυπομονούμε για τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας, χάρη σε αυτή την επένδυση. Τα νέα κεφάλαια θα μα βοηθήσουν να ενισχύσουμε την ομάδα μας, να αναπτύξουμε την τεχνολογία και τη marketing στρατηγική μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το Myroomie την go-to εφαρμογή για την εύρεση συγκατοίκου και διαμερίσματος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Dinero Holding για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο όραμά μας, αλλά και για τη στήριξη που προσφέρουν στην προσπάθεια να επιτύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον του Myroomie και φυσικά θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους χρήστες μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χρήστες μας για την υποστήριξη τους, αλλά και για το γεγονός ότι μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους από τη χρήση της εφαρμογής. Τα σχόλια σας έχουν ανεκτίμητη αξία για εμάς, καθώς μας βοηθάνε μα βελτιώσουμε την πλατφόρμα. Φυσικά, ανυπομονούμε να αναπτύξουμε νέα χαρακτηριστικά για το app στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε που επιλέγεται το Myroomie. Σίγουρα μας περιμένει ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η καινοτομία του Myroomie

Το Myroomie δίνει λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αυτή τη στιγμή που δεν είναι άλλο από την εύρεση κατοικίας.

Όπως είχε τονίσει ο ιδρυτής της Startup, Δομίνικος Πρίτης, σε αποκλειστική συνέντευξη του στο Startupper Mag #33, στο οποίο ήταν και εξώφυλλο, σκοπός του Myroomie, «ήταν και εξακολουθεί να είναι, να υπάρχουν αγγελίες για συγκατοίκηση συγκεντρωμένες σε μία ιστοσελίδα, σε μια πλατφόρμα σύγχρονη, εύκολη στη χρήση και ασφαλή. Μέχρι τώρα οι αντιδράσεις τόσο των επαγγελματιών όσο και των χρηστών είναι θετικές και φαίνεται πως όλο και περισσότεροι στρέφονται στη λύση της συγκατοίκησης».

Πώς λειτουργεί

«Αυτή τη στιγμή διενεργούμε μια σύντομη συνέντευξη και μια συλλογή δεδομένων («background check») γύρω από το βασικό προφίλ κάθε ενδιαφερομένου, φυσικά εντός νομικού πλαισίου και όντας συμβατοί με τον GDPR, ώστε να μπορούμε να ταυτοποιήσουμε κάποια βασικά στοιχεία. Αυτή είναι μια διαδικασία που συνεχώς βελτιώνεται – π.χ. μελετάμε το ενδεχόμενο να προωθήσουμε τη διαδικασία ως εξωτερική ανάθεση σε εταιρείες που εξειδικεύονται σε τέτοιες διαδικασίες ελέγχου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δομίνικος Πρίτης σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής.

Η επιτυχία στο DRAGONS’ DEN GREECE

Ο Δομίνικος Πρίτης είχε πάρει μέρος με μεγάλη επιτυχία και στο DRAGONS’ DEN GREECE, το πρώτο επιχειρηματικό show της ελληνικής τηλεόρασης που προβάλλεται από την τηλεόραση του ANT1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο Λέων Γιοχάη είδε αμέσως τη δυναμική της πλατφόρμας και επένδυσε 50.000 ευρώ για το 7.5% της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις