Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Project Agora: Στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά

Με ρυθμό ανάπτυξης 226,1% το Project Agora κέρδισε μια θέση στη λίστα των Financial Times για τις 1.000 κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες

To Project Agora ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης από τους Financial Times. Η λίστα FT1000 κατατάσσει τις 1.000 κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες με τον υψηλότερο ετήσιο ρυθμό αύξησης των εσόδων τους.

Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση της δέσμευσης της εταιρείας να δημιουργεί εξειδικευμένη τεχνολογία για παραγωγούς ψηφιακού περιεχομένου και υπηρεσιών (Digital Media Owners και e-retailers).

Με ρυθμό ανάπτυξης 226,1%  (CAGR 48,3%)  και με ομάδα που έχει υπερδιπλασιαστεί στα τέσσερα χρόνια αναφοράς (2018-2021), το Project Agora συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία και να πρωτοπορεί σε μια άκρως ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή την αναγνώριση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς αποτελεί επιβράβευση της ακλόνητης αφοσίωσής μας να αναπτυσσόμαστε παρέχοντας αξία στους Media Owners με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Από προηγμένα real-time analytics και audience insights μέχρι κορυφαίες τεχνολογίες για την αύξηση της επισκεψιμότητας και των εσόδων, το Project Agora παρέχει στους Media Owners τις λύσεις που χρειάζονται για να αναπτυχθούν. Αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της εξαιρετικής ομάδας μας”, δήλωσε ο Νίκος Κομνηνός, Managing Director του Project Agora.

Το Project Agora ιδρύθηκε το 2016 με το όραμα “Build for the Open Web”. Η εταιρεία παρέχει σε Media Owners σε όλο τον κόσμο τα δεδομένα, τις τεχνολογίες και τους πόρους που χρειάζονται για να συνεχίσουν να δημιουργούν περιεχόμενο και υπηρεσίες.

Με έδρα την Αθήνα, έναν τεχνολογικό κόμβο που τροφοδοτείται από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας και γραφεία στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, την Πράγα, το Ντουμπάι, τη Μπογκοτά και το Σάο Πάολο, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 35 αγορές, απασχολεί 147 επαγγελματίες και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 ιδιοκτήτες ψηφιακών μέσων στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες αγορές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις