Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

SafeSize: Νέος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής ο Martin Kempkes

Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της επιτυχημένης ελληνικής Startup

Η SafeSize, η καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας που βοηθάει τους καταναλωτές να επιλέξουν παπούτσια με τέλεια εφαρμογή σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα που πρόσφατα «έκλεισε» γύρο χρηματοδότησης ύψους 14 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε το διορισμό του κ. Martin Kempkes στο ρόλο του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή (Chief Commercial Officer). 

Ο κ. Martin Kempkes είναι πολύ έμπειρο στέλεχος στον κλάδο της λιανικής, με το μεγαλύτερο εύρος των εμπειριών του να προέρχονται από τον κλάδο των αθλητικών ειδών.  Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού όπως οι Karstadt, Peel & Cloppenburg καθώς και στην INTERSPORT International όπου από το 2017 ήταν Γενικός Διευθυντής Λιανικής (Chief Retail Officer), υπεύθυνος για τη χάραξη της εμπορικής στρατηγικής και ανάπτυξη λιανικών πωλήσεων σε πάνω από 45 χώρες.

Ο Martin θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των εμπορικών δραστηριοτήτων της SafeSize σε νέες αγορές του εξωτερικού όπως αυτές της Βόρειας Αμερικής και Ασίας καθώς και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της καινοτόμου virtual fitting εταιρείας στην Ευρώπη. Θα αναφέρεται στον κ. Άγγελο Σταυράκη, Iδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της SafeSize και θα έχει έδρα του την Ολλανδία, ενώ θα «μοιράζει» το χρόνο του ανάμεσα στην Ελλάδα, Σλοβενία, Κίνα και Αυστραλία όπου η εταιρεία διατηρεί γραφεία.

“O Martin έχει πολύ βαθιά γνώση και εμπειρία σχετικά με τις ανάγκες των πελατών μας που είναι οι μεγαλύτερες αλυσίδες υπόδησης παγκοσμίως. Ήταν ένας από τους πρώτους πελάτες και υποστηρικτές της SafeSize, έχει τελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για αρκετά χρόνια και τώρα με χαρά τον καλωσορίζω στη διοικητική ομάδα της SafeSize.” δήλωσε ο Άγγελος Σταυράκης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SafeSize. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις