Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pobuca: «Ανοίγει τα φτερά» της για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Η εταιρεία εντάσσεται στο UK Retail Scale UP 2.0 Programme

Η Pobuca επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα UK Retail Scale UP 2.0, μια συνεργασία μεταξύ της Retail Hive και του The UK Launchpad για γρήγορη είσοδο στην αγορά για επιχειρήσεις που θέλουν να εισέλθουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη λιανική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Pobuca θα προσφέρει τις λύσεις της CX & Loyalty σε αυτό το οικοσύστημα καινοτομίας, για να παρέχει υποστήριξη σε εταιρείες λιανικής και μερικούς από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές του Ηνωμένου Βασιλείου, για να επεκταθούν ή να εισέλθουν στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Pobuca θα συμμετάσχει στο Retailers Innovation Panel όπου θα της παρέχεται η ευκαιρία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις καινοτομίας των κορυφαίων εμπόρων λιανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Retailers Innovation Panel, όπως οι New Balance, Primark, Asda και John Lewis.

Επίσης, ως νέο μέλος του Retailers Innovation Panel  η Pobuca θα διερευνά τις προτεραιότητες καινοτομίας και τις προκλήσεις καινοτομίας με τα μέλη και στη συνέχεια θα υποβάλει τις προτάσεις της (στις προτεραιότητες καινοτομίας και τις προκλήσεις καινοτομίας) στο ανάλογο μέλος του Retail Innovation Panel.

Επιπλέον, μέσω της συμμετοχής της στην εκδήλωση Retail Fest που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου 2023, η Pobuca θα παρουσιάσει τις λύσεις της και θα συνεργαστεί με τους κορυφαίους λιανοπωλητές σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και θα πραγματοποιήσει Masterclasses για την υποστήριξη τεχνολογικών scale UPs λιανικής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γίνουμε μέρος αυτής της πραγματικά πολύτιμης πρωτοβουλίας που παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και πόρους σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις λιανικής και μικρές επιχειρήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ένταξη σε ένα οικοσύστημα που βοηθά τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση, καθοδήγηση και είσοδο σε νέες αγορές, ωθώντας την ανάπτυξη και την καινοτομία στον κλάδο λιανικής και την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτελεί απτή απόδειξη ότι η επέκτασή μας στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται περαιτέρω σε σταθερούς δρόμους για τα επόμενα χρόνια, κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους και ενθουσιώδεις για τις δυνατότητες και τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις