Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Instacar: Σάρωσε στα Mobility Awards 2023!

Το instacar αναδείχθηκε μεγάλος νικητής της βραδιάς, αποσπώντας δύο gold, δύο silver και ένα bronze βραβείο στην ενότητα Mobility Services

Το instacar, η εταιρεία που αλλάζει την υπηρεσία leasing στην Ελλάδα, απέσπασε πέντε σημαντικές διακρίσεις στα Mobility Awards 2023, τα οποία διοργανώθηκαν για 3η χρονιά, επιβραβεύοντας τις καινοτόμες πρακτικές, τεχνολογίες και εφαρμογές επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της κινητικότητας και αυτοκίνησης.

Το instacar αναδείχθηκε μεγάλος νικητής της βραδιάς, αποσπώντας δύο gold, δύο silver και ένα bronze βραβείο στην ενότητα Mobility Services, τοποθετώντας την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου της κινητικότητας και της αυτοκίνησης.

Ακολουθούν αναλυτικά οι βραβεύσεις:

Gold βραβείο στην κατηγορία ‘Innovation in Accident Management’ για την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει, μέσω της οποίας όλοι οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το όχημα τους και να δηλώνουν τυχόν βλάβες ή ατυχήματα, καθώς και να προγραμματίζουν το service του οχήματός τους. Gold βραβείο στην κατηγορία ΄’Innovation in Re-marketing΄ για την καινοτομία που έχει φέρει η εταιρία στον τομέα του leasing στην Ελλάδα, αναφορικά με τη διαχείριση του στόλου.

Silver βραβείο στην κατηγορία ‘Innovation in Risk’ για την ανάπτυξη τεχνολογίας αναφορικά με την παροχή του καταλληλότερου οχήματος, με βάση το προφίλ του χρήστη και στην κατηγορία Mobility as a Service / MaaS για το σύνολο των υπηρεσιών του instacar.

Bronze βραβείο στην κατηγορία ‘Eco Initiative‘ για τη σύμπραξη με την Kineo, τη συνδρομητική υπηρεσία μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών και την επένδυση στον κλάδο της μικροκινητικότητας, για ασφαλή οδήγηση με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ο Αντώνης Σαμοθράκης, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του instacar δήλωσε σχετικά: «Οι φετινές διακρίσεις αποτελούν μια έμπρακτη αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας όλης της ομάδας του instacar, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία που έχει χαράξει μέχρι σήμερα στον κλάδο του leasing, μέσω της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καθημερινά, με πολύτιμο εργαλείο την τεχνολογία και με στόχο να βελτιώνουμε καθημερινά την εμπειρία των συνδρομητών μας». 

Τα Mobility Awards 2023 διεξάγονται με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Εργαστηρίου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την επιστημονική υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Το καινοτόμο μοντέλο του instacar

Οι χρήστες του instacar, καταβάλλοντας μία μηνιαία συνδρομή και χωρίς τις υψηλές προκαταβολές του παραδοσιακού leasing, μπορούν να αποκτήσουν καινούργια αυτοκίνητα ή και σαν καινούργια από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες, εύκολα, γρήγορα και για όσο διάστημα επιθυμούν. Με τη συνδρομή του στο instacar, ο χρήστης απαλλάσσεσαι από όλα τα έξοδα χρήσης του αυτοκινήτου (όπως τέλη κυκλοφορίας, service, αλλαγή ελαστικών), έχει κάλυψη μικτής ασφάλειας, μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιστρέψει ή να αγοράσει το όχημα, ενώ έχει τη δυνατότητα να το αντικαταστήσει και με άλλο όχημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, σε περίπτωση που αλλάξουν οι μεταφορικές ανάγκες του. Η υπηρεσία του instacar είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και παρέχεται οnline μέσα από τέσσερα απλά βήματα αυτόματης προσφοράς, ενώ η συνδρομητική υπηρεσία μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή από τον χρήστη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις