Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Owiwi: Η Αθηνά Πολίνα Ντόβα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στο Talent Acquisition

Η Co-Founder και Coo της Owiwi κέρδισε μια θέση στη λίστα «TAtech 100» του Association for Talent Acquisition Solutions

Μία νέα μεγάλη διεθνή διάκριση πέτυχε η Co-Founder και Coo της Owiwi, Αθηνά Πολίνα Ντόβα, καθώς βρέθηκε στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, στoν χώρο του Talent Acquisition από το Association for Talent Acquisition Solutions.

Όπως γνωρίζουμε η λίστα «TAtech 100» κάθε χρόνο αναδεικνύει τους άνδρες και τις γυναίκες που αλλάζουν τα δεδομένα στον τομέα του Talent Management και του Talent Acquisition.

«Είναι ένα πραγματικό ορόσημο για μένα, προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι απίστευτη τιμή να συμπεριλαμβάνεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αλλάζουν το μέλλον της συγκεκριμένης βιομηχανίας και είμαι πραγματικά και ουσιαστικά χαρούμενη γι’αυτό. Το να μπορεί ο λόγος σου να έχει αυτή τη βαρύτητα, είναι μια κάποια κατάκτηση. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για μένα, γεμάτη νέες ευκαιρίες και προκλήσεις που με βοήθησαν να εξελιχθώ ως ηγέτιδα και ως άνθρωπος. Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που είχα τη χαρά να βοηθήσω και την τιμή να με βοηθήσουν. Στον Ilias Vartholomaios που όλα αυτά τα χρόνια είναι πάντα δίπλα μου και σε όλη την ομάδα μας στην Owiwi. Άλλο ένα λιθαράκι – Συνεχίζουμε», δήλωσε η Co-Founder και Coo της Owiwi σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις