Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Βράβευση νικητών στο MITEF Greece Startup Competition

Η RTsafe κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του 3rd Hellenic Forum for Science, Technology & Innovation. Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην Reportbrain Limited και το 3ο στην TomoTECH.

Σημειώνεται πως η επιλογή των νικητών έγινε από ειδική επιτροπή κριτών-μελών της ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικής και επενδυτικής σκηνής, οι οποίοι άκουσαν τις παρουσιάσεις και των 10 startups που συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού. Ο τελευταίος φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα διεθνή accelerator για την ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση των Ελληνικών startups που δραστηριοποιούνται στην τεχνολογία, ολοκληρώθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, να “χτίσουν” την ομάδα τους και να αναπτύξουν συνεργασίες, που θα αποδειχθούν καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα αναπτυξιακή πορεία τους, δουλεύοντας με επιμονή μέσα σε ένα γόνιμο και δημιουργικό περιβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Την προσπάθεια του MIT Enterprise Forum στην Ελλάδα καθώς και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης υποστήριξαν μια σειρά από δωρητές, χορηγοί, στρατηγικοί συνεργάτες, καθώς επίσης και χορηγοί επικοινωνίας. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συμμετέχει ως Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού. Χορηγοί του οργανισμού είναι επίσης το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το The Hellenic Initiative. Χορηγός φιλοξενίας είναι το Athenaeum Intercontinental Hotel.

Στρατηγικοί συνεργάτες στις προσπάθειες του οργανισμού είναι οι εταιρείες ΕΥ, Foley & Lardner LLP, HayGroup, International  Accelerator, KAYAK, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, POTAMITISVEKRIS, και V+O Greece. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το emea.gr, και το StartUpper.gr.

Τέλος, χορηγοί της τελετής απονομής υπήρξαν η Danaos Corporation και η Microsoft Hellas, ενώ υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν η Foodrinco SA και η Mindspace.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις