Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Beincyprus.com: Η Startup που βοηθά τους επιχειρηματίες να ενσωματωθούν στην Κύπρο

Η εταιρεία ιδρύθηκε από την Elevate Digital με στόχο να προσφέρει στους επιχειρηματίες που έρχονται στην Κύπρο ένα δίκτυο αξιόπιστων επαγγελματιών

Η Elevate Digital, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με έδρα την Πάφο, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της πρώτης της Startup, beincyprus.com. Η πλατφόρμα στοχεύει να κάνει τη μετάβαση της ζωής στην Κύπρο χωρίς άγχος για τους επιχειρηματίες που έρχονται στην Κύπρο, συνδέοντάς τους με ένα δίκτυο αξιόπιστων επαγγελματιών, που περιλαμβάνει δικηγόρους, ασφαλιστές και λογιστές.

Η beincyprus.com ιδρύθηκε από τον ιδρυτή της Elevate Digital, Marc-Antoine Thiriat, ο οποίος γνώρισε από πρώτο χέρι τα διοικητικά εμπόδια στην εγκατάστασή του από τη Γαλλία στην Κύπρο. «Όταν μετακόμισα στην Κύπρο για να ιδρύσω την εταιρεία μου, ήταν δύσκολο να βρω τους κατάλληλους επαγγελματίες για να διαχειριστούν όλα τα απαιτούμενα: αιτήσεις διαμονής, σύσταση εταιρείας, ασφάλιση και ενοικίαση ακινήτων», εξήγησε ο Marc-Antoine.

Η beincyprus.com προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία για τους επιχειρηματίες που θέλουν να επωφεληθούν από την ελκυστική φορολογία της χώρας, για οικογένειες οι οποίες θέλουν να μετεγκατασταθούν ή για Βρετανούς συνταξιούχους.

Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν τη δωρεάν συμβουλευτική υπηρεσία που προσφέρεται από έναν επαγγελματία συγκεκριμένα κατάλληλο για τις ανάγκες τους.

Ένας Project Manager αναλαμβάνει την υποστήριξη κάθε χρήστη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του, διασφαλίζοντας μια ομαλή διαδικασία μετεγκατάστασης. Όλοι το δίκτυο της πλατφόρμας αποτελείται από επαγγελματίες οι οποίοι έχουν επιλεγεί με βάση αυστηρά κριτήρια, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς τους να παρέχουν τις υπηρεσίες, της διαφάνειας των τιμών και της υπόληψής τους.

Η beincyprus.com στοχεύει επίσης σε ένα ευρύτερο αντίκτυπο για την οικονομία της χώρας: «Με τη διευκόλυνση της διαδικασίας για την ένταξη των επιχειρηματιών στην Κύπρο, στοχεύουμε να έχουμε μια θετική επίπτωση στην Κυπριακή οικονομία», εξήγησε ο Marc-Antoine.

Η beincyprus.com είναι η πρώτη Startup που επωάστηκε από την Elevate Digital, μια εταιρεία Online Marketing με έδρα την Κύπρο. «Η κυκλοφορία του beincyprus.com σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την ομάδα, ανοίγοντας το δρόμο για πιο καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες στην Κύπρο», δήλωσε ο Marc-Antoine.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις