Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag: Το επετειακό τεύχος #40 κυκλοφορεί με τα Παραπολιτικά!

Τέσσερα χρόνια και 40 τεύχη για το Startupper Mag, το περιοδικό που έδωσε «φωνή» στο ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, κυκλοφορεί το Σάββατο με τα «Παραπολιτικά»!

Το όγδοο Startupper Mag του 2023, το επετειακό τεύχος #40 του δημοφιλούς περιοδικού, κυκλοφορεί με την εφημερίδα Παραπολιτικά και περιέχει -εκτός από εξαιρετικά ενδιαφέροντα αφιερώματα στα πρώτα τέσσερα χρόνια «ζωής» του- πλούσια θεματογραφία σχετικά με την επιχειρηματικότητα των νέων, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία.

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: 40 τεύχη Startupper Mag… 40 επιχειρηματικές ιστορίες!

Από τον Ιούλιο του 2019 και το πρώτο Startupper Mag με εξώφυλλο τον Σταύρο Ιωάννου της Eurobank έως το τρέχον επετειακό και πανηγυρικό τεύχος #40 του Αυγούστου 2023, το όραμα του Γιάννη Διονάτου για τη δημιουργία ενός περιοδικού το οποίο θα παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το οικοσύστημα καινοτομίας, του μοναδικού εντύπου στην Ελλάδα που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, εξελίχθηκε, γιγαντώθηκε και καθιερώθηκε ως η αγαπημένη μηνιαία συνήθεια κάθε πραγματικού λάτρη του κόσμου των επιχειρήσεων. Μια… νοσταλγική ανασκόπηση της δύσκολης αλλά και συναρπαστικής διαδρομής, 40 ιστορίες από τα 40 τεύχη της πρώτης τετραετίας του Startupper Mag, του περιοδικού που αγαπήθηκε από τους αναγνώστες του για τον σεβασμό με τον οποίο τους αντιμετώπισε και που δεσμεύεται σε αυτούς ότι τα ακόμα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας!

STARTUPS: ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ, η τηλεοπτική εκπομπή που έδωσε «φωνή» στα Startups

Το Startupper, το νούμερο 1 Μέσο για τη νέα οικονομία και την καινοτομία στην Ελλάδα, έκανε το μεγάλο βήμα και έφτασε στους τηλεοπτικούς αιθέρες μέσα από την εκπομπή «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ», η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του καναλιού ΟΝΕ CHANNEL! Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν γύρω μας με γοργούς ρυθμούς, ο πρώτος τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» είναι εδώ για να δώσει βήμα συνολικά στο οικοσύστημα της καινοτομίας και της τεχνολογίας στην Ελλάδα και ασφαλώς στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία. Με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, τον άνθρωπο που μίλησε πρώτος για τις νεοφυείς επιχειρήσεις στη χώρα μας, ο δημοφιλής «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» προβάλλεται στους δέκτες του ONE CHANNEL κάθε Σάββατο στις 11.30 και σε επανάληψη την ίδια ώρα την Κυριακή, με βασικό στόχο να μας κάνει να ερωτευτούμε την επιχειρηματικότητα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 40 Startups που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας

Γιορτάζοντας τα 40 τεύχη του Startupper Mag και… σβήνοντας τα σχετικά 40 κεράκια, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα «γκράντε» αφιέρωμα σε 40 Startup εταιρείες οι οποίες «γιγαντώθηκαν» μαζί με εμάς την τελευταία τετραετία και πρωταγωνιστούν με τη δράση τους στο ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας. Ευρηματικές, καινοτόμες, με πρωτότυπες ιδέες, φιλόδοξα concepts, δημιουργικότητα και σωστή αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων της τεχνολογίας, οι ελληνικές Startups «άντεξαν» στις δύσκολες περιόδους της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, αποτελώντας πλέον αναντίρρητα ένα σπουδαίο και ενδιαφέρον κομμάτι της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Κοινωνία της Πληροφορίας – Εξειδικευμένη γνώση, εκτενής σχεδιασμός, πίστη στην υπεροχή της καινοτομίας

Με ιδιαίτερα μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον σχεδιασμό, στην υλοποίηση, και τη διαχείριση καινοτόμων έργων και δράσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ο σκοπός της ΚτΠ είναι να συνδράμει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε όλες τις ενέργειες και τα έργα του! Πλέον, οι πολίτες στη χώρα μας απολαμβάνουν έναν πλούτο από ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες μέχρι πριν από μερικά χρόνια θα θεωρούνταν ως «αδύνατον» ή «ανεδαφικό» να παρασχεθούν. Υπηρεσίες, για τις οποίες η συμβολή των στελεχών της Κοινωνίας της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. σε επίπεδο τεχνογνωσίας στην διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησής τους αποδείχτηκε καθοριστικής σημασίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις