Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η mobiloPC προβλέπει τι θα αγοράσει ο πελάτης στο e-shop και αυξάνει τα έσοδά σας 30%!

Η εταιρεία ανακοίνωσε επτά  διαφορετικά recommendation engines, οι οποίες  δίνουν την δυνατότητα σε κάθε e-shop να μαντεύει τι θέλει ο πελάτης

Η mobiloPC εταιρεία ανάπτυξης Λογισμικού  με ειδίκευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στο Shopping Recommendation Engineering ανακοίνωσε επτά  διαφορετικά recommendation engines, οι οποίες  δίνουν την δυνατότητα σε κάθε e-shop να μαντεύει τι θέλει ο πελάτης και να τα παρουσιάζει αυτόματα.

Αυτά τα recommendation engines συνδέονται σε κάθε σελίδα του eshop , διαφορετικό σε κάθε σελίδα με εύκολο τρόπο μέσω API

  • Προτεινόμενα προϊόντα στην πρώτη σελίδα για guest.
  • Προτεινόμενα στην  product page για guest.
  • Προτεινόμενα στο καλάθι για guest.
  • Προτεινόμενα στην πρώτη σελίδα για login user.
  • Όμοια προϊόντα στην product page για guest και login user.
  • Seasonality engine.
  • Real time Retraining engine gια νέα προϊόντα

Οι πελάτες τώρα  μπορούν να βρουν προϊόντα χωρίς να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν προϊόντα που δεν είχαν είχαν φανταστεί δίνοντας αύξηση εσόδων στο eshop 30 %.

Για μια από τις πολλές εφαρμογές στην  αγορά δες εδώ.

Τα  e-shops   τώρα χρησιμοποιούν Artificial Intelligence , τα Δεδομένα Αγορών των πελατών που έχουν στο e-shop, mobiplus shopping recommendation platform και προσφέρουν μια personalized εμπειρία στον πελάτη.

Προβλέπουν τι προϊόν θέλουν οι πελάτες και να τους ενημερώνουν, τον καθένα ξεχωριστά για το δικό του προϊόν.

Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να πάνε την εμπειρία των πελατών τους σε μια νέα εποχή, στην εποχή του prediction, να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, έχοντας  αύξηση εσόδων 30 %.

Με τον όρο personalised e-shop, αναφερόμαστε στην ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης όπου το ηλεκτρονικό κατάστημα προβάλει στους πελάτες σας προϊόντα για τα οποία πραγματικά ενδιαφέρονται. Tα προτεινόμενα προϊόντα είναι με μορφή carousels …

Στην πρώτη σελίδα -Προτείνεται για εσάς-

Κάτω από τη σελίδα προϊόντων – Αυτό μπορεί να σας αρέσει-

Κάτω από το καλάθι -Άλλοι αγοράζουν επίσης αυτό-

Για e-shop Fashion και Οικιακού εξοπλισμού μπορεί να καταλαβαίνει το Στύλ του πελάτη και να προτείνει προϊόντα του Ιδίου Στυλ!

Η υπηρεσία είναι στο Cloud όπου μπορεί να συνδεθεί με ευκολία η επιχείρηση !   Δες εδώ..

H mobiloPC ιδρύθηκε το 2016 από στελέχη πληροφορικής με σημαντική εμπειρία 30 ετών ανάπτυξης Λογισμικού , σε εταιρείες όπως Hewlett- Packard ,Intracom, Cyta εξειδικευμένα στο χώρο του  Enterprise Λογισμικού  με web και  mobile services και μέλος του Elevate Greece.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις