Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tesla Cybertruck: Ξεκινούν στις 30 Νοεμβρίου οι παραδόσεις

Μετά από χρόνια καθυστερήσεων και ανασχεδιασμών το Cybertruck της Tesla βγαίνει στους δρόμους.

Οι παραδόσεις του πολυαναμενόμενου EV SUV, Tesla Cybertruck, θα αρχίσουν στις 30 Νοεμβρίου, πριν το όχημα εισέλθει σε πλήρη παραγωγή το επόμενο έτος στο Gigafactory του Τέξας. Μετά από χρόνια καθυστερήσεων και ανασχεδιασμών το Cybertruck της Tesla βγαίνει στους δρόμους.

Η ηλεκτρική αρχιτεκτονική του οχήματος επανασχεδιάζεται για να φιλοξενήσει ένα πρότυπο 800 volt, από τα 400V της υπάρχουσας σειράς Tesla. Πολλά μοντέλα EV πολυτελείας, επιδόσεων και βαρέως τύπου – από το Audi e-Tron έως το GMC Hummer EV – χρησιμοποιούν την αρχιτεκτονική 800V, είναι αυτό που επιτρέπει στα EV με μεγάλες χωρητικότητες μπαταρίας να φορτίζουν με υψηλότερο ρυθμό, μειώνοντας έτσι το χρόνο φόρτισης.

Οι αριθμοί που αφορούν στην παραγωγή και οι παραδόσεις στα υπάρχοντα μοντέλα έχουν σημειώσει πτώση περίπου 7% αυτό το τρίμηνο. Η εταιρεία έχει μειώσει επανειλημμένα φέτος τις τιμές των οχημάτων της, τον Μάρτιο, τον Σεπτέμβριο και τελευταία φορά στις αρχές Οκτώβρη. Ο Elon Musk είχε εκφράσει την προθυμία του να ρίξει τις τιμές και να δεχτεί τα μειωμένα περιθώρια κέρδους αν ο όγκους πωλήσεων σημείωνε αύξηση.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις