Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BOX NOW: Βάζει lockers σε σταθμούς μετρό και φέρνει την υπηρεσία «στείλε δέμα» στην Κύπρο!

Παράλληλα, η λίστα των e-shops της καινοτόμου Startup μεγαλώνει δίνοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές αγαπημένων e-shops

Συνεχίζει την υλοποίηση της στρατηγικής της ανάπτυξης η καινοτόμος Startup, ΒΟΧ ΝΟW, που επεκτείνει την παρουσία της με τα πράσινα lockers, δίνοντας ραντεβού πια … και στο Μετρό. Συγκεκριμένα, επόμενος σταθμός BOX NOW, στους σταθμούς Μετρό Μοναστηράκι (2 Lockers), Ομόνοια (2 Lockers), Πλ. Αττικής (2 Lockers),  αλλά και σε  Κηφισιά, Καλλιθέα, και  Πειραιά. Πλέον οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν και να στείλουν τα δέματα τους σε όλους τους παραπάνω σταθμούς, την ώρα και την ημέρα που επιθυμούν και τους εξυπηρετεί.

Παράλληλα, η λίστα των e-shops της ΒΟΧ ΝΟW μεγαλώνει δίνοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές αγαπημένων eshops. Στους νέους συνεργάτες περιλαμβάνονται: Nespresso, Hondos Center, Pink Woman, Toi & Moi, Bodytalk, Rococo, Παναθηναϊκός FC, Angelopoulos Hair,  Bodyshop,  Ο συνολικός αριθμός των συνεργαζόμενων e-shops ξεπερνάει πλέον τα 1700.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της ΒΟΧ ΝΟW και στην Κύπρο, ξεκίνησε η παροχή της υπηρεσίας «Στείλε δέμα», δίνοντας ως δυνατότητα στους καταναλωτές της Κύπρου την αποστολή δέματος από Locker σε Locker  εντός της χώρας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις