Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Smart SensIon: Η spin-off του Ιονίου Πανεπιστημίου έδωσε το «παρών» στην Agrotica 2024

Ο Τεχνοβλαστός Smart SensIon πρωτοπορεί σε θέματα γεωργίας ακριβείας και συνεργαζόμενος με την Neuropublic προτείνουν από κοινού την πρώτη ολιστική προσέγγιση στο πρόβλημα του δάκου της ελιάς

Αντιπροσωπία του Τεχνοβλαστού Smart SensIon του Ιονίου Πανεπιστημίου βρέθηκε στην Agrotica 2024 το προηγούμενο Σάββατο. Οι ιδρυτές Καθηγητής κ. Μάρκος Αυλωνίτης και Επίκουρος Καθηγητής κ. Ιωάννης Καρύδης του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου έδωσαν το παρών στο περίπτερο της εταιρείας Neuropublic.

Στο πλαίσιο της Agrotica παρουσιάστηκε επίσημα η συνεργασία του Τεχνοβλαστού με την εταιρεία Neuropublic για την ηλεκτρονική δακοπαγίδα που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ειδικότερα, ο Τεχνοβλαστός Smart SensIon πρωτοπορεί σε θέματα γεωργίας ακριβείας και συνεργαζόμενος με την Neuropublic προτείνουν από κοινού την πρώτη ολιστική προσέγγιση στο πρόβλημα του δάκου της ελιάς. Η καινοτόμα προσέγγιση βασίζεται στην νέα έκδοση της Ηλεκτρονικής Δακοπαγίδας και το λογισμικό ΑΙ (τεχνητής νοημοσύνης) που έχει αναπτυχθεί από τον Τεχνοβλαστό Smart SensIon.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις