Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Αντίο” Daily Secret, “Καλωσόρισες” Savoteur!

Το Daily Secret, ένα media brand το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 και διαθέτει και Ελληνική έκδοση που αφορά την Αθήνα, προχώρησε στο επαναλανσάρισμά του σε μια κίνηση που μεταμορφώνει την πλατφόρμα σε μια ιδιαίτερα δυναμική και διαδραστική lifestyle έκδοση με την ονομασία Savoteur.

Το τελευταίο, αναμένεται να συνεχίσει την αποστολή της παροχής προς το κοινό του με πλούσιο περιεχόμενο που προέρχεται απ’ ολόκληρο τον κόσμο, ενισχύοντας όμως τη συνολική εμπειρία μέσω της κάλυψης μιας ευρύτερης ποικιλίας από πόλεις και θεματολογία, συμπεριλαμβανομένων του φαγητού, της μουσικής, της τέχνης, της κουλτούρας, της νυχτερινής ζωής, του στυλ και των ταξιδιών! Όσο για το σύνολο του εν λόγω περιεχομένου, είναι επιμελημένο από μια εξειδικευμένη, όσο και επίλεκτη ομάδα ατόμων (Savoteurs) που κινούνται στους αντίστοιχους τομείς (μόδας, φαγητού, τέχνης, lifestyle).

Όπως τόνισε η Jacquelyn (Jac) White, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας: “Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στα μέλη μας έναν προσωποποιημένο όσο και οικείο οδηγό για ορισμένες από τις πλέον συναρπαστικές πόλεις και προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο! Επεκτείνοντας, λοιπόν, τον σκοπό και τη μορφή του περιεχομένου μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μοναδική οπτική των περιοχών στα οποία οι χρήστες-αναγνώστες μας ζουν και ταξιδεύουν”.

SAVOTEUR _

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις