Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Localoo: Το “Foursquare” της μόδας

Μια μικρή ομάδα νέων από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε το Localoo, μια εφαρμογή για κινητά που σχετίζεται με τη μόδα, τα σημεία διασκέδασης και αγορών, της άμεσης επικοινωνίας με φίλους αλλά και το mobile marketing.

Το Localoo απευθύνεται τόσο σε καταστηματάρχες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν το marketing των επιχειρήσεών τους, όσο και σε χρήστες που ενδιαφέρονται για τις τάσεις της μόδας. Το project βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης, ενώ η τελική παρουσίασή του θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το Localoo, όπως μαρτυρά και το όνομά του, βασίζεται στις υπηρεσίες locality – geofencing και την τεχνολογία των Βeacons, ενώ είναι άμεσα διαθέσιμο από όσους διαθέτουν smartphones με Android ή iOS.

Το Localoo μπορεί να γίνει ένα εργαλείο marketing για τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και ένας εύχρηστος οδηγός αγορών και διασκέδασης για τους χρήστες. Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα προσωπικό προφίλ, να ενημερωθούν για νέα και τάσεις μόδας, να πάρουν ιδέες και προτάσεις για μόδα και διασκέδαση, καθώς και να συνομιλήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της εφαρμογής: «Στόχος μας είναι να τελειοποιήσουμε τη συνταγή, ούτως ώστε να δώσουμε στο νεανικό –και όχι μόνο- κοινό ένα εύχρηστο, διασκεδαστικό και κυρίως χρήσιμο εργαλείο που θα τους κάνει να μην ξεκολλούν από την οθόνη!»

Κατεβάστε την έκδοση για Android εδώ.
Κατεβάστε την έκδοση για iPhone εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις