Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Spitogatos.gr γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας

Όλα ξεκίνησαν από την ερασιτεχνική ενασχόληση μιας παρέας 4 νέων που ζούσαν στην Ελλάδα, την Αγγλία και την Ολλανδία, και κατέληξε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο site ακινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο το 2006.

Ο Spitogatos.gr υπήρξε η πρώτη ελληνική Startup στο χώρο της τεχνολογίας που άντλησε αναπτυξιακά κεφάλαια από venture capital fund, την Oxygen Capital το 2009, και από το 2014 ανήκει στον όμιλο της Real Web, που ελέγχει μεταξύ άλλων το Immobiliare.it, τη νούμερο ένα ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ιταλία.

Τον τελευταίο χρόνο, μαζί με τις ιστοσελίδες Tospitimou.gr και Spiti24.gr, το Spitogatos Network αποτελεί τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων ακινήτων και επαγγελματιών του ελληνικού Real Estate και σε αυτό προβάλλεται πλέον του 90% των ελληνικών ακινήτων προς πώληση, συνολικής αξίας περίπου € 250 δις με βάση την τιμή προσφοράς.

Το Spitogatos Network μετρά άνω των 3 εκατομμυρίων μηνιαίους επισκέπτες, που πραγματοποιούν άνω των 80 εκατομμυρίων εμφανίσεις σελίδων το μήνα και αποδεικνύει την αγάπη που έχουν οι Έλληνες για τα ακίνητα, παρά τις δύσκολες συνθήκες του κτηματομεσιτικού κλάδου. Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, ο Spitogatos.gr κυκλοφόρησε mobile εφαρμογές για iOS και Android, με ειδικά προσαρμοσμένες εκδόσεις για smartphones και tablets και πρωτοποριακές τεχνολογίες αναζήτησης.

Spitogatos _

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις