Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η CityCrop στο Startupbootcamp IoT στο Λονδίνο

Η ελληνική CityCropAutomated Indoor Farming επιλέχθηκε ανάμεσα σε 425 εταιρείες διεθνώς, από το Startupbootcamp IoT|Connected Devices, ένα γνωστό πρόγραμμα εταιρικής επιτάγχυνσης με έδρα το Λονδίνο.

Το Startupbootcamp IoT|Connected Devices είναι ένα ειδικό acceleration program για Startups που ασχολούνται με έξυπνες, διασυνδεδεμένες συσκευές στο πλαίσιο τόσο των καταναλωτικών IoT (wearables, διασυνδεδεμένα σπίτια, κ.ά.), όσο και των βιομηχανικών IoT (έξυπνο περιβάλλον, έξυπνα εργοστάσια και έξυπνη λιανική πώληση). Το πρόγραμμα συνεργάζεται με τις εταιρίες Premier Farnell, MJ Hudson, RPD, Wildfire PR και HWTrek, καθώς και με επενδυτές όπως οι Cisco Investments και DLL.

CityCrop_StartupbootcampIoT*1500
6 με 9 Ιουλίου 2016, κατά τη διάρκεια των ημερών της τελικής επιλογής, 21 startups από όλο τον κόσμο παρουσίασαν τις εταιρείες τους σε κοινό άνω των 100 μεντόρων, επενδυτών και experts της αγοράς. Οι 10 καλύτερες επιλέχτηκαν για το acceleration program του Startupbootcamp IoT|Connected Devices, μεταξύ των οποίων και η ελληνική CityCropAutomated Indoor Farming.

H CityCrop παρουσίασε την πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη συσκευή καλλιέργειας εσωτερικού χώρου, η οποία βασίζεται στην υδροπονία και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καλλιεργούν φρέσκα και υγιεινά λαχανικά, βότανα και φρούτα όλο το χρόνο σε εσωτερικό χώρο (σπίτι, γραφείο, κ.ά.), σε συνδυασμό με τη mobile εφαρμογή της CityCrop.

Οι μέντορες του Startupbootcamp IoT|Connected Devices θα εκπαιδεύσουν την ελληνική εταιρία για τρεις μήνες πάνω σε θέματα στρατηγικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης που αφορούν σε προϊόντα hardware. Αυτή η επαγγελματική υποστήριξη, θα δώσει τη δυνατότητα στη CityCrop να φτάσει στη βέλτιστη ανάπτυξή της.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2016 η CityCrop θα παρουσιάσει την πρόοδό της σε ένα κοινό άνω των 1.000 ατόμων, όπου δημοσιογράφοι, συνεργάτες και επενδυτές θα γιορτάσουν μαζί της την ολοκλήρωση του προγράμματος.

CityCrop_StartupbootcampIoT*1800

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις